Citroen Grand C4 Picasso

Citroën Grand C4 Picasso er en stor familiebil med 7 seter, som er en romslig, trygg og praktisk MPV (flerbruksbil). Nye Citroën Grand C4 Picasso er essensen av Citroëns design og teknologiske innovasjon. Det kan oppleves i de kraftige, dynamiske linjene, og i den unike lyssignaturen foran og bak. På innsiden vil du oppleve en ny grad av komfort og fleksibilitet som sammen skaper et engasjerende og inspirerende sted for alle. Se videoene over for å utforske mer.

Nye Citroën Grand C4 Picasso vet hvordan man balanserer familiens behov med ren kjøreglede. Nå er den enda mer unik med en frisk, dynamisk front, dristige chevroner bak, og to splitter nye karosserifarger: Lazuli Blue og Soft Sand. Livets reise fikk akkurat en ekstra dæsj stil og innhold.

Vi har brukt rommet kreativt slik at du også kan gjøre det. Nye Citroën Grand C4 Picassos bagasjerom har en generøs kapasitet på 632 liter, men den vokser til 793 liter når man feller ned baksetene. Du kan i tillegg benytte deg av en av mange innovasjoner, slik som en hands-free bakluke. Når du nærmer deg bilen med hendene fulle, er alt du trenger å gjøre å bevege foten foran sensoren som er montert under støtdemperen bak for å åpne bakluken. Å laste bilen ble nettopp helt problemfritt.

Ta kontakt for pris

Inkludert avgifter

Spesifikasjoner

Citroën
C4

TRENGER DU HJELP TIL Å FINNE EN BIL?

Ta kontakt med oss
Ta kontakt med oss