Nye KIA Ceed har kommet til distriktet

11. september 2018 /

KIA har nå kommet med sin nye Ceed.  Jeg har gledet meg i lang tide til å vise, og la kundene prøvekjøre nyeste KIA Ceed, sier daglig leder Thorolf Rudolfsen.

Les mer

Vi har startet nedtellingen for KIA Niro Electric

6. juni 2018 /

I februar ga vi dere en liten smakebit av nye KIA Niro Electric. Nå har vi fått flere bilder å vise dere av denne stilige og moderne elbilen som vil få en rekkevidde på over 450 km.

Les mer

Å feriesjekke bilen før langturen er lurt

30. mai 2018 /

Nordmenn er blitt eventyrlystne og trenden med å utforske Norge og Europa i bil er økende. Så før du starter på sommerens langtur, med eller uten campingvogn bak bilen, er det smart å feriesjekke bilen.

Les mer

Citroën er blitt min favorittvarebil

14. mai 2018 /

Jeg har prøvekjørt mange varebiler, men Citroën er blitt min favoritt, sier Thorolf Rudolfsen. Varebilene fra Citroën er både praktiske, komfortable og ikke minst – økonomiske. Citroën har varebiler i mange ulike størrelser; Berlingo, Jumpy og Jumper – alle med store gode varerom. 

Les mer

Lyst på ny bil til sommerferien?

8. mai 2018 /

Splitter ny

Kia Optima Stasjonsvogn
Plug-in Hybrid

Les mer

Dekkhotellet er åpent – velkommen

19. april 2018 /
Børje Severin

Snart er dekkhotellet fylt opp med vinterdekk for sommerlagring, sier Børje Severin.

Vi på Bilsenteret R2 tar gjerne jobben med hjulskiftene på bilene din – både vår og høst, sier Børje Severin. På vårt dekkhotell tar vi vare på dekkene dine til neste hjulskift.

Les mer

KIAs nybilgaranti på 7 år er Norges beste

21. mars 2018 /

Ingen slår KIAs nybilgaranti. KIA beholder tittelen «Norges beste nybilgaranti» i Forbrukerrådets test. Selv med sterke nykommere, greide ingen av konkurrentene å ta fra KIA den gjeve tittelen.

Les mer

Øystein Høyby: KIA har vært min favoritt i 12 år

21. mars 2018 /

 

Øystein Høyby har kjørt KIA i 12 år og ser ikke for seg at han vil prøve andre merker. – Jeg er storfornøyd med både bil og bilforhandler, sier han. Jeg er opptatt av å ha gode, driftssikre biler og har kjørt mange bilmerker opp igjennom årene, men ingen kan måle seg med KIA, sier Høyby.

Les mer

KIA Stonic – En spennende liten SUV

26. februar 2018 /

 

KIA Stonic er SUV’en som er perfekt for de voksne, aktive og moderne, sier Tom Rune Hansen. Ser du etter en spennende, lettkjørt, men ikke altfor stor SUV, bør du prøve denne!

Les mer

Bilsenteret R2 – Årets servicemarkedsbedrift i KIA

15. februar 2018 /

For Stian Granli (t.h.) og resten av teamet hos Bilsenteret R2 handler det daglig om å yte god kundeservice. Her er Stian sammen med kunde Håvard Munkelien.

Konkurransen om å bli årets servicemarkedsforhandler er stor i KIA-kjeden. Av i alt 65 KIA-forhandlere i Norge ble verkstedet hos Bilsenteret R2 nylig kåret til årets beste for 2017. Denne prisen mottok de også i 2016 og 2014.

Les mer

Side 1 av 212

TRENGER DU HJELP TIL Å FINNE EN BIL?

Ta kontakt med oss