Oddbjørn anbefaler KIA

7. november 2018 /

Oddbjørn Nilsen på Årnes er en stor «fan» av KIA. Så fornøyd har Oddbjørn vært med sine biler at nesten hele storfamilien hans nå kjører KIA. Bildet over viser vår nyeste Niro Hybrid.

Les mer

Ledig stilling – bilmekaniker

17. oktober 2018 /

Vi søker faglig dyktig bilmekaniker

Bilsenteret R2 er forhandler for KIA og Citroën. I tillegg til salg av nye og brukte biler, har vi mekanisk verksted. På verkstedet jobber 5 mekanikere og vi ønsker nå å utvide teamet med nok en faglig dyktig bilmekaniker.

Les mer

KIA- og Citroën-kunder: Gratis 10-punktsjekk

15. oktober 2018 /

Torsdag 25. oktober – mellom kl. 16:00 og 20:00 får du som KIA- eller Citroën-kunde hos oss gratis 10-punktsjekk på bilen. Lys, kjølevæske, motoroljenivå og batteri-/ladespenning er bare 4 av de 10 viktige sjekkpunktene vi går igjennom.

Les mer

Vi gir deg supertilbud på dekk fra Nokian

5. oktober 2018 /

Gjennom hele oktober har vi  supertilbud på kvalitetsdekk fra Nokian:

Hele 35% rabatt får du om du kjøper Nokians vinterdekk hos oss på Bilsenteret R2 nå.

Les mer

KIA Niro Electric i rute til november

19. september 2018 /

Vi på Bilsenteret R2 fortsetter nedtellingen. Men nå begynner lanseringen for KIA Niro Electric å nærme seg. 2. oktober er det Europapremiere og de første bilene kommer til Norge i november, sier Thorolf Rudolfsen. – Med andre ord; KIA Niro Electric er i rute!

Les mer

Nye KIA Ceed har kommet til distriktet

11. september 2018 /

KIA har nå kommet med sin nye Ceed.  Jeg har gledet meg i lang tide til å vise, og la kundene prøvekjøre nyeste KIA Ceed, sier daglig leder Thorolf Rudolfsen.

Les mer

Vi har startet nedtellingen for KIA Niro Electric

6. juni 2018 /

I februar ga vi dere en liten smakebit av nye KIA Niro Electric. Nå har vi fått flere bilder å vise dere av denne stilige og moderne elbilen som vil få en rekkevidde på over 450 km.

Les mer

Å feriesjekke bilen før langturen er lurt

30. mai 2018 /

Nordmenn er blitt eventyrlystne og trenden med å utforske Norge og Europa i bil er økende. Så før du starter på sommerens langtur, med eller uten campingvogn bak bilen, er det smart å feriesjekke bilen.

Les mer

Citroën er blitt min favorittvarebil

14. mai 2018 /

Jeg har prøvekjørt mange varebiler, men Citroën er blitt min favoritt, sier Thorolf Rudolfsen. Varebilene fra Citroën er både praktiske, komfortable og ikke minst – økonomiske. Citroën har varebiler i mange ulike størrelser; Berlingo, Jumpy og Jumper – alle med store gode varerom. 

Les mer

Lyst på ny bil til sommerferien?

8. mai 2018 /

Splitter ny

Kia Optima Stasjonsvogn
Plug-in Hybrid

Les mer

TRENGER DU HJELP TIL Å FINNE EN BIL?

Ta kontakt med oss
Ta kontakt med oss