Derfor bør du også prøvekjøre KIA e-Niro

20. desember 2018 /

Ventetiden er over – spenningen er utløst – og vi bobler over av begeistring! Nå har vi den mye omtalte e-Niro i butikken vår på Opaker, sier daglig leder Thorolf Rudolfsen. Vi anbefaler en prøvekjøring.

Les mer

Årnes Elektro: Derfor valgte vi KIA Soul Electric

6. desember 2018 /

Da Årnes Elektro skulle gå til innkjøp av sin nyeste firmabil tenkte de annerledes. – Vi har mye administrasjonskjøring og ønsket oss en lettkjørt bil, samtidig som den skulle være et miljøvennlig og pålitelig alternativ, sier daglig leder Kristian Smedsrud. – Valget falt derfor på en KIA Soul Electric som vi handlet på Bilsenteret R2. Det har vi ikke angret på.
Les mer

Historien om kule KIA Soul Electric – vel verdt å lese

28. november 2018 /

Vi på Bilsenteret R2 har solgt mange KIA Soul siden den ble lansert, sier Thorolf Rudolfsen. – Ikke så rart, for det er en utrolig kul og tøff bil. Vi fikk vår første KIA Soul for salg i 2014.

Les mer

Oddbjørn anbefaler KIA

7. november 2018 /

Oddbjørn Nilsen på Årnes er en stor «fan» av KIA. Så fornøyd har Oddbjørn vært med sine biler at nesten hele storfamilien hans nå kjører KIA. Bildet over viser vår nyeste Niro Hybrid.

Les mer

Ledig stilling – bilmekaniker

17. oktober 2018 /

Vi søker faglig dyktig bilmekaniker

Bilsenteret R2 er forhandler for KIA og Citroën. I tillegg til salg av nye og brukte biler, har vi mekanisk verksted. På verkstedet jobber 5 mekanikere og vi ønsker nå å utvide teamet med nok en faglig dyktig bilmekaniker.

Les mer

KIA- og Citroën-kunder: Gratis 10-punktsjekk

15. oktober 2018 /

Torsdag 25. oktober – mellom kl. 16:00 og 20:00 får du som KIA- eller Citroën-kunde hos oss gratis 10-punktsjekk på bilen. Lys, kjølevæske, motoroljenivå og batteri-/ladespenning er bare 4 av de 10 viktige sjekkpunktene vi går igjennom.

Les mer

Vi gir deg supertilbud på dekk fra Nokian

5. oktober 2018 /

Gjennom hele oktober har vi  supertilbud på kvalitetsdekk fra Nokian:

Hele 35% rabatt får du om du kjøper Nokians vinterdekk hos oss på Bilsenteret R2 nå.

Les mer

KIA Niro Electric i rute til november

19. september 2018 /

Vi på Bilsenteret R2 fortsetter nedtellingen. Men nå begynner lanseringen for KIA Niro Electric å nærme seg. 2. oktober er det Europapremiere og de første bilene kommer til Norge i november, sier Thorolf Rudolfsen. – Med andre ord; KIA Niro Electric er i rute!

Les mer

Nye KIA Ceed har kommet til distriktet

11. september 2018 /

KIA har nå kommet med sin nye Ceed.  Jeg har gledet meg i lang tide til å vise, og la kundene prøvekjøre nyeste KIA Ceed, sier daglig leder Thorolf Rudolfsen.

Les mer

Vi har startet nedtellingen for KIA Niro Electric

6. juni 2018 /

I februar ga vi dere en liten smakebit av nye KIA Niro Electric. Nå har vi fått flere bilder å vise dere av denne stilige og moderne elbilen som vil få en rekkevidde på over 450 km.

Les mer

TRENGER DU HJELP TIL Å FINNE EN BIL?

Ta kontakt med oss
Ta kontakt med oss