For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ring oss
63 90 11 11
Citroën C3 Aircross – en bil du vil trives i

Citroën C3 Aircross – en bil du vil trives i

– Nå er Citroën C3 Aircross lansert og på plass hos oss. Denne har vi ventet på, for lovordene har vært mange.

– Og vi kan bekrefte at det stemmer, sier daglig leder Thorolf Rudolfsen ved Bilsenteret R2.

Selv har jeg aldri sett en bedre utstyrt kompaktbil, sier han.

Dette er en bil vi virkelig vil anbefale våre kunder, sier Thorolf. Citroën C3 Aircross skiller seg ut i SUV-segmentet. Den har et friskt, spenstig og originalt uttrykk.

Stilen er robust og beskyttende, takket være et høyt panser understreket av Citroën-logoen i krom med integrert LED-lyssignatur. I denne SUV-en inntar du en original, høy sittestilling.

Som den ekte SUV-en den er, kan dessuten nye C3 AIRCROSS skilte med hjulbuer med skjermforlengere og terskellister som beskytter ved mindre sammenstøt, enten i samme farge som karosseriet eller i sort.

Selv har jeg aldri sett en bedre utstyrt kompaktbil, sier Thorolf! Og kjøreopplevelsen – den er verdt å føle på. Her får du en moderne fransk kjøreopplevelse!

Bil- og motorbloggens konklusjon etter å ha testet Citroën C3 Aircross er blant annet at komfort, plass og fleksibilitet er suverene grener for C3 Aircross. Les hele artikkelen her.

Også Motor er begeistret for bilen og skriver at dette er den kuleste bilen fra Citroën på mange år. De har prøvekjørt bilen og skriver at opplevelsen bak rattet er riktig trivelig. Motor mener dette kan bli en bestselger for Citroën i Norge. Les hele artikkelen her.

Gjør bilen personlig med fargekombinasjoner

Med sine åtte karosserifarger, tre takfarger og fire fargepakker kan du designe din helt personlig stil på bilen.  Hele 85 kombinasjoner er tilgjengelige.

Fem interiørunivers

Kupeen kan også tilpasses din stil gjennom fem tilgjengelig interiørunivers: Standard, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral og Hype Colorado. Hvert univers har sine særtrekk.

Du kan sprite opp med klassiske farger eller dempe kontraster etter eget valg. Når det gjelder felger, er valgmulighetene også store, med stilige 16-tommers hjulkapsler og 16- eller 17-tommers diamantskårne lettmetallfelger.

Les mer om Citroën C3 Aircross her

Skriv en kommentar


Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Top