For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ring oss
63 90 11 11
Citroen C5 Aircross plugin hybrid tar distriktet med strøm

Citroen C5 Aircross plugin hybrid tar distriktet med strøm

I gode, gamle dager var Citroen ensbetydende med fransk komfort, luksus og avansert egenart. Nå er det mye som tyder på at den gamle aristokraten igjen begynner å nærme seg fordums storhet. Thorolf Rudolfsen og Rune Sjøli tror den nye pluginversjonen av C5 Aircross kommer til å ta distriktet – om ikke med storm, så med strøm.

 Rune Sjøli har brukt nye Citroen C5 Aircross plugin hybrid til daglig pendling og andre gjøremål i noen uker, og han er full av lovord om den franske eleganten.

– Først og fremst er den ekstremt komfortabel og romslig. Og stillegående. Det skulle forresten bare mangle, for den går på strøm stort sett hele tiden, smiler bilselgeren.

Citroen på rett vei

C5 Aircross Hybrid SUV er den første ladbare hybriden fra Citroen, og første distanse på veien som skal føre til et helelektrisk modellutvalg innen 2025. Og med 55 kilometer elektrisk rekkevidde, rask og intelligent lading, miljøvennlig Puretech bensinmotor, og en rekke innovative og elegante detaljer, er det liten tvil om at Citroen er på rett vei.

– En fantastisk stilig bil, som i tillegg både er praktisk, komfortabel og miljøvennlig. Det kan jo nesten ikke bli bedre enn dette, hevder bilsenterleder Thorolf Rudolfsen.

Unison begeistring

Og Rudolfsen og Sjøli er ikke alene om å være begeistret over nye C5 Aircross Hybrid. «Superpraktisk og komfortabel», sier Broom, som tror at bilen kan bli en storselger i Norge. Dinside hevder at: «Velger du denne, vil du garantert ha den mest komfortable skyssen.» Og Motor påstår at «C5 Aircross har best komfort i klassen.»

Nettavisen konkluderer med at: «Nye C5 både ser annerledes ut, og føles annerledes – begge deler på en positiv måte. Legg så til at prisen utfordrer konkurrentene, og vi tror at franskmennene igjen kan ha en utfordrer på gang.»

Top