For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ring oss
63 90 11 11
Citroën er blitt min favorittvarebil

Citroën er blitt min favorittvarebil

Jeg har prøvekjørt mange varebiler, men Citroën er blitt min favoritt, sier Thorolf Rudolfsen. Varebilene fra Citroën er både praktiske, komfortable og ikke minst – økonomiske. Citroën har varebiler i mange ulike størrelser; Berlingo, Jumpy og Jumper – alle med store gode varerom. 

Berlingo, som er den minste av de tre fås alltid i to lengder; størrelse M (nyttevolum inntil 3,7 m3) og XL (inntil 4,1 m3). I disse to får du f.eks. plass til 2 europaller.

Jumpy og Jumper får du i henholdsvis 3 og 4 lengder. Det er med andre ord mange valgmuligheter innenfor de tre modellene.

Citroën Berlingo t.v., Jumpy og Jumper.

Da den nyeste Citroën Berlingo kom på markedet ble den en stor suksess fordi den kom med tre seter, firehjulstrekk, automat og mange praktiske løsninger til lasterommet. Det er viktig for håndverkere å få organisert verktøy og utstyr i bilen slik at det passer nettopp for deres arbeidshverdag.

Alle mulighetene man har til å velge bil etter eget behov og bruksmønster, gjør at Berlingo er blitt en av Citroëns bestselgere. I Citroëns varebiler får du en komplett bilopplevelse, smart kjørehjelp og avansert komfort.

Citroën Berlingo – 3 varianter: Basic, Proff eller Proff Electric

Basic har 3 plasser foran og er meget godt utstyrt. At bilen har tre seter og mulighet for å koble ut kollisjonsputen, er praktisk dersom du har behov for å hente barn i barnehage på vei hjem fra jobben. To standard barnestoler får akkurat plass ved siden av hverandre. Bruker du bare to seter, kan midtsetet gjøres om til arbeidsbord.

Proff leveres med en del mer ekstrautstyr enn Basic, blant annet 7” touch screen, parkeringssensor bak, DAB+, Cruisekontroll, komfortskillevegg, skinnratt, kledning i tak i varerom med LED-lys, lakkerte fangere og sidelister, LED-kjørelys og elektriske sidespeil med varme.

Berlingo Proff Electric har god akselerasjonsevne, topphastighet på 110 km/t og rekkevidde på 170 km. Vedlikeholdskostnadene for en Citroën Berlingo Electrics ligger 30–40 % lavere enn tradisjonelle biler. Lave vedlikeholdskostnader og det faktum at det er mye å spare på drivstoffkostnadene, gjør at dette er blitt en meget interessant bil for håndverkere, sier Thorolf.

Les mer om Citroën Berlingo her.

CITROËN Jumpy og Jumper – de store varebilene

Jumpy og Jumper er ganske like utseendemessig. Begge er både praktiske, komfortable og trygge biler. Begge fåes i henholdsvis 3 og 4 lengder.  Jumpy er 190 cm høy har og handsfree skyvedører og fåes i lengdene 4,60 m, 4,95 m og 5,30 m.  Citroën Jumper er den største varebilen med 3 seter, og i særklasse når det gjelder komfort og brukervennlighet. Jumper fåes i lengdene 4,96 m, 5,41 m, 5,99 m og 6,36 m og høydene 2,25 m, 2,52 m og 2,76 m

Jumpy får du i 3 forskjellige lengder:

Lengde: 4,60 m, 4,95 m og 5,30 m / Høyde 1,90 m:

Les mer om Citroën Jumpy her.

Jumper får du i 4 lengder og 3 høyder:

Lengde: 4,96 m, 5,41 m, 5,99 m og 6,36 m / Høyde: 2,25 m, 2,52 m og 2,76 m

                                                                                                   

Les mer om Jumper her.

Skriv en kommentar


Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Top