For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ring oss
63 90 11 11
Citroen Jumpy Proff  – et supert valg for Trines Go’Kaker

Citroen Jumpy Proff – et supert valg for Trines Go’Kaker

Da Trines Go’Kaker skulle kjøpe sin første firmabil var hun ikke i tvil om hva og hvor hun ville handle. Det bare måtte bli en Citroën Jumpy Proff hos de trivelige folka på Bilsenteret R2, sier Trine Slemdal Sigvartsen.

– Vi har kjøpt biler privat hos Bilsenteret R2 ved flere anledninger og vært utrolig fornøyd, med både bilene og hvordan vi som kunder er blitt behandlet, sier Trine Slemdal Sigvartsen og mannen Morten Sigvartsen. – Først kjøpte vi KIA Electric som vi kjørte noen år før vi byttet til Niro.

– Våre private biler ble etter hvert for små til å frakte alt utstyr vi skulle ha med oss på ulike tilstelninger og arrangementer, sier Trine. – Vi er ofte ute med signaturbaksten vår – kanelsnurrene – når det er messer og utedørs arrangementer i nærområdet. Da har vi, i tillegg til bakevarene, behov for å ha med oss både standtelt og serveringsbord. Vi måtte alltid kjøre med tilhenger for å få med oss alt utstyret. Det hele begynte å bli tungvint.

Ja, jeg måtte gå runde, på runde på runde for å nyte denne bilen før Trine og ektemannen Morten kom å hentet den, sier Thorolf Rudolfsen. Har dere sett på makan til dekor … 

Med vår nye Citroën Jumpy Proff er det blitt mye enklere å få med seg alt man trenger av utstyr – ikke minst bakevarene. Jeg er kjempefornøyd, sier Trine.

Menneskene bak bilene avgjorde

Det som kjennetegner Bilsenteret R2 er først og fremst menneskene og de gode bilmerkene de har, sier Trine. – De er genuint stolte over bilene de selger og av å gi service i ypperste klasse – det var noe av det første vi merket oss. Dessuten har vi aldri opplevd kjøpepress de gangene vi bare har vært innom fordi vi har vært nysgjerrige på nyhetene i butikken. Det er det som skiller dem fra andre bilforhandlere og som gjør at vi gjerne tar turen tilbake når vi skal bytte.

Blir tatt imot på en hyggelig måte

På Bilsenteret R2 kan man faktisk bare stikke innom for å se på biler uten at de henger over oss. Her blir man tatt imot med store ekte smil og forståelse for at folk ønsker å bruke tid, og i første omgang bare vil se på bilene på egen hånd.

De lar kundene gå rundt å se uten å bli oversett, prøvesitte uten å bli sendt ut på prøvekjøring, og ikke minst lar de folk få sine private diskusjoner.

De er dyktige i faget og vet nøyaktig når kundene er klare for å ta kjøpsprosessen et steg videre.

– Det var en glede å få overlevere denne flotte firmabilen til Trine Slemdal Sigvartsen og Morten Sigvartsen, sier Bilsenteret R2s daglige leder, Thorolf Rudolfsen. Vi må bare få takke for tilliten!

– Trine og Morten driver bakeriet og cafeén Trines Go’Kaker på Sørumsand og hadde behov for en bil med god plass til å frakte varer og utstyr i. Det har de fått i Citroen Jumpy Proff.

I tillegg har de fått på en flott dekor som vil markedsføre virksomheten deres. Folieringen er utført av Døhlen dekor på Sørumsand.

Skriv en kommentar


Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Top