Kia Optima SW PHEV

Bilde av Kia Optima SW PHEV

Avansert nytenkning om effektivitet har gitt økt rekkevidde ved elektrisk drift i forhold til regulær plug-in-hybrid teknologi. Kombinasjonen av bensin- og elmotor gir ikke bare miljøbevist og komfortabel fremdrift, det gir også et befriende enkelt vedlikehold med Kias 7-års garanti inkludert batteriet. Kombinasjonen av 2.0 GDi-motoren og den elektriske motoren tar deg effektivt dit du vil. Det er lett å sette pris på den samlede effekten på 205 hestekrefter og det store batteriet som gir en rekkevidde på hele 62 kilometer. Det er rett og slett best i klassen.

Nye Kia Optima Stasjonsvogn er alt annet enn beskjeden på øynene, det sørger de dynamiske linjene og den kraftfulle fronten for. Dessuten er hensynet til miljøet gjort synlig gjennom de blå detaljene i fronten og på sideskjørtene, samt de energieffektive LED-lampene. Aktive luftspjeld og 17-toms lettmetallfelger bidrar til et stilig og aerodynamisk uttrykk.

Slående design gjør mer enn å blende øynene, det romslige og påkostede interiøret i nye Kia Optima Stasjonsvogn sørger for en innbydende atmosfære for alle sansene. Det informative displayet og de komfortable skinnsetene utfordrer deg til å sette nye mål.

Ta kontakt for pris

Inkludert avgifter

Spesifikasjoner

KIA
OPTIMA SW

TRENGER DU HJELP TIL Å FINNE EN BIL?

Ta kontakt med oss
Ta kontakt med oss