For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ring oss
63 90 11 11
Kjempetilbud på Kia e-Soul

Kjempetilbud på Kia e-Soul

KIA e-Soul er en av favorittbilene til daglig leder Thorolf Rudolfsen og selger Rune Sjøli hos Bilsenteret R2. I disse dager kan Rudolfsen og Sjøli friste med et usedvanlig godt kampanjetilbud på toppmodellen.

Daglig leder Thorolf Rudolfsen hos Bilsenteret R2.

 – Nå kan vi tilby den svært godt utstyrte Kia e-Soul Exclusive med det største batteriet på hele 64 kWh til 379.800 kroner, inkludert metallic lakk og vinterhjul. Dette er hele 53.000 kroner i rabatt, sier Thorolf Rudolfsen, som også kan friste med svært korte leveringstider på KIA e-Soul.

– Vi har godt med biler på lager nå. Normalt vil vi ha bilen klar til levering i løpet av to, tre uker.

Vant prestisjepris

– Jeg er så glad i denne bilen. Jeg har kjørt Kia e-Soul i noen år nå, og den fungerer til alt. KIA e-Soul er så moderne, og har så lang rekkevidde at det er en fryd å anbefale den. Den har alt, både av utstyr, kjøreegenskaper og rekkevidde, og den er så romslig at den fint vil fungere som bil nummer en, sier Thorolf Rudolfsen, som ikke er alene om å la seg begeistre av den elektriske Kia`en.

I fjor vant e-Soul ‘World Urban Car’ i kåringen World Car Awards. Dette er en av de mest prestisjefulle priser i bilverdenen, og juryen trakk frem imponerende elektrisk rekkevidde, tøff design, og hvor praktisk e-Soul er.

Større og bedre på alt

Broom-redaksjonen til Tv2 spådde at «det er all mulig grunn til å tro at denne skal bli en like stor suksess for forgjengeren», da den siste generasjonen kom til Norge, og mente: «Alt i alt er nye e-Soul et hyggelig bekjentskap. Den har blitt større og bedre på alt. Den er moderne med det siste av sikkerhets- og assistentsystemer. Den er lettkjørt og kvikk i trafikken og det litt særegne designet gjør at den skiller seg litt ut fra den gemene hop.»

Ifølge Finansavisen er Kia e-Soul en av de beste elbilene du kan få kjøpt i dag, «et resonnement som sier ganske mye siden utvalget elbiler har aldri vært større. Med hele 216 elektriske biler å velge mellom på det norske markedet har forbrukerne en fet elbilbuffé å plukke fra. Likevel er det lysere tider i sikte for Kia, siden leveringsproblemene er overlevd, og bilen i deg selv frister ganske mye.»

– Det er bare å komme innom for en prøvetur, sier Thorolf Rudolfsen.

– Så får du se selv hvilken fantastisk bil Kia e-Soul er!

Top