Dekkhotellet er åpent – velkommen

Vi på Bilsenteret R2 tar gjerne jobben med hjulskiftene på bilene din – både vår og høst, sier Børje Severin. På vårt dekkhotell tar vi vare på dekkene dine til neste hjulskift.

Riktig stell og pleie er viktig – også for bildekkene. Før vi setter dekkene inn på dekkhotellet blir de grundig vasket og rengjort.  Grundig rengjøring og riktig oppbevaring av dekk og felger er viktig for hjulenes holdbarhet og din sikkerhet!

Grundig rengjøringen er viktig fordi det setter seg mye salt og kjemikalier på dekk og felger, spesielt i vintersesongen. Dette er viktig å få helt bort, så det ikke tærer på gummi og stål under oppbevaring. Vi oppbevarer alle dekk innendørs i tempererte lokaler stående i reoler.


Dekkhotell-avtale = Hjulskift, rengjøring, kontroll og oppbevaring

Som en ekstra service for våre dekkhotell-kunder foretar vi en ekstra kontroll av hjulsettene. Har du dårlige dekk vil vi varsle deg før dekkene skal på. Vi kontrollerer alder og mønsterdybde i tillegg til at vi ser etter problemer med hjulstilling eller andre unormale slitasjer og svakheter.

Hos oss skal du være trygg på at vi alltid gir deg ærlig tilbakemelding på om dekkene dine bør byttes eller ikke. Luftrykket sjekker vi også før vi lar deg kjøre igjen etter hjulskiftet.

Vi bestreber oss på at det skal være enklest mulig for deg å få byttet dekk. De fleste foretrekker å bestille time på nettet, men du kan også ringe oss, sier Børje.

Hjulsskiftingen utføres raskt med moderne verktøy som trekker hjulmutterne til med riktig moment.

Pris dekkhotellavtale: Kr 700,- (hjulskift, rengjøring, kontroll og oppbevaring pr dekksesong)

Kontakt oss her for mer informasjon. 

Bare oppbevaring, eller kun hjulskift?

Om du allerede har skiftet til sommerdekk og tenker at det hadde vært fint å få lagret vinterhjulene på dekkhotellet tilbyr vi det til kr 400,- pr. sesong. Om du bare ønsker hjelp til dekkbytte og tar med deg vinterdekkene hjem, er prisen kr 300,-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *