Bildet viser Thorolf Rudolfsen

Enorm respons på EV6

 Flere uker før den oppsiktsvekkende KIA EV6 ankommer landet, har Bilsenteret R2 allerede signert flere kontrakter. Daglig leder Thorolf Rudolfsen mener den nye koreanske elbilen rett og slett er en gamechanger.

 -Jeg har aldri gledet meg så voldsomt til å vise frem en ny bil. På mine 21 år i bransjen har jeg aldri opplevd maken til respons. Allerede 12. mai signerte vi den første kontrakten, og det har vært et jevnt tilsig i hele sommer. Det er ikke verst når det eneste vi har å vise frem er en stor pappfigur av bilen, smiler Rudolfsen.

Gjør livet lettere for elbileiere

KIA EV6 er så full av nyheter og nyvinninger, at Thorolf Rudolfsen ikke nøler med å omtale bilen som en «gamechanger». Han ramser opp «imponerende rekkevidde, lynrask hurtiglading, klasseledende plass og hengervekt på inntil 1600 kilo».

-Denne bilen kan kjøre seg selv inn og ut av garasjen ved hjelp av nøkkelen, og du kan bruke den som en kraftig powerbank. Det er bare å ta med kaffetrakteren på campingtur og plugge den rett i bilen. Og når naboen ringer etter hjelp fordi den gamle elbilen har gått tom for strøm, er det bare å plugge den inn i din nye EV6. V2V heter teknologien som lar deg dele strøm med andre elbiler.

Snakk om å gjøre livet lettere for elbileiere!

Fryktelig mye bil for pengene

KIA EV6 kommer i tre varianter, Exclusive, GT-Line og GT. Thorolf Rudolfsen regner med at GT-Line kommer til å bli selve Norges-modellen. Den har firehjulstrekk, rekkevidde på 484 kilometer, kraftigere motor og enda mer utstyr enn innstegsmodellen.

-Det eneste du eventuelt må bestille ekstra er takstativ. Ellers har bilen alt du kan tenke deg av utstyr. Sannsynligvis en god del du ikke engang kunne drømme om. Romslig familiebil med firehjulstrekk og 325 hester! Denne bilen har alt, sier en begeistret Rudolfsen, og forteller at det allerede er åpnet for bestilling.

-KIA EV6 GT-Line koster nå 575.000 kroner, ferdig utstyrt og levert her hos oss på Opakermoen. Det er rett og slett fryktelig mye bil for pengene.

Verdt å vente på

Bilbransjen har som kjent vært preget av usikkerhet, mangel på forutsigbarhet og leveringsproblemer en god stund, men daglig leder Rudolfsen mener at KIA har vært blant de flinkeste i klassen til å levere de siste årene, og har et berettiget håp om at EV6 vil være på plass i butikken i månedsskiftet oktober/november, og at de første kundene vil motta sitt nye elektriske vidunder i god tid før jul.

-I hvert fall hvis alt går etter planen, og det håper og tror vi at det gjør. Uansett, denne bilen er verdt å vente på!