For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ring oss
63 90 11 11
Snart kommer helt nye Kia Sportage

Snart kommer helt nye Kia Sportage

For noen år og et par generasjoner siden var Kia Sportage selve folke-SUV´en her i landet. Nå er den gamle favoritten tilbake, mye sterkere og bedre enn før.
Og denne gang som Norges-vennlig ladbar hybrid.

 -Det går mye i elektriske biler om dagen her hos oss. Vi selger veldig mye av både e-Soul og e-Niro, og nå kommer også EV6 for fullt. Men jeg er sikker på at en rålekker og ladbar Kia Sportage også kommer til å gjøre det godt her i distriktet, sier daglig leder Thorolf Rudolfsen hos Bilsenteret r2.

Kommer til vinteren

Det er 28 år siden Kia Sportage så dagens lys. Da Thorolf Rudolfsen var ung og lovende bilselger på begynnelsen av 2000-tallet, var det denne bilen det handlet om. Det var Sportage «som holdt hjulene i gang», som han sier. Nå venter han at den nye, femte generasjonen, som kommer til landet en gang i løpet av første kvartal til neste år vil ta den gamle storselgeren tilbake på salgstoppen.

Dette skal bli moro. Vi gleder oss til å få på plass denne nye, hypermoderne utgaven av Kia Sportage her i butikken, sier Rudolfsen.

En mengde nyheter

Nye Kia Sportage byr på en mengde nyheter. Ifølge importøren er bilen ”utviklet på en ny plattform, og fintunet for å sikre optimale kjøreegenskaper på europeiske veier». Femte generasjon Sportage har større bagasjerom, takhøyde og benplass enn tidligere versjoner, også med klasseledende benplass for baksetepassasjerene.

En rekke teknologiske nyvinninger gir utmerkede kjøreegenskaper. En ny generasjon elektronisk regulert fjæring skal sørge for optimal komfort og høy sikkerhet ved å tilpasse dempingen kontinuerlig. En ny terrengmodus gir Sportage enestående kjøreegenskaper under mer utfordrende forhold som snø, gjørme og sand. Nye Sportage er også ledende på sikkerhetsfronten med både passive og aktive DriveWise-systemer.

Top