For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ring oss
63 90 11 11
Ny mann på verkstedet

Ny mann på verkstedet

 Thomas Jensen har allerede funnet seg godt til rette på verkstedet til Br2 AS, Den erfarne mekanikeren begynte i sin nye jobb 1. oktober, og liker både arbeidsplassen, bilene og kollegene.

 -Her er det gutta krutt. Halvparten av de nye kollegene mine kommer fra samme sted som meg. Selv om vi ikke kjente hverandre fra før, så har vi gått på samme skoler og kjenner det samme nabolaget. Vi er likesinnede om jeg kan si det sånn. Det er en helt annen kultur her enn i byen. Mye mer avslappet og trivelig, men minst like effektivt. Det er veldig fint å være her, sier den 27 år gamle «ferskingen».

En utrolig fin bil

Det var tidlig klart at det var bilmann unge Thomas skulle bli. Bestefaren kjørte drosje, og guttungen elsket å være med på lange kjøreturer i de flotte bilene. Siden den gang har interessen bare vokst seg sterkere, og han erkjenner glatt at han sysler ganske mye med bil også på fritiden.

-Jeg synes det er utrolig spennende og det er så mange flotte biler, sier mannen, som kikker litt ekstra på elektriske Kia Soul for tiden.

-En utrolig fin bil. Det gjelder forresten de andre Kia´ene også. Jeg kjente ikke så godt til dette merket før jeg begynte å jobbe her, men jeg har virkelig blitt positivt overrasket.

Erfaren mekaniker

Sin unge alder til tross, er det en erfaren mekaniker Br2 AS har fått tak i. Han gikk mekanikerlinja på videregående skole i Eidsvoll, og læretiden tok han hos Bilia på Lillestrøm. Der jobbet han også som mekaniker en periode før ferden gikk videre til Motorforum på Kjeller, først som mekaniker, og senere i kundemottaket. Siste stopp før Herbergåsen var hos Erik Arnesen i Oslo, der han begynte som mekaniker før han den siste tiden jobbet som takstmann.

-Det er så utrolig deilig å slippe all pendlinga, sier Thomas Jensen, som er bosatt på Neskollen, bare noen få kilometer fra sin nye arbeidsplass.

-Du får så mye mer ut av dagen når du slipper å stå timevis i kø.

En skummel hobby

Thomas Jensen er glad i dataspill og liker å fikle med elektriske apparater. Fortrinnsvis gammel elektronikk. Å «fikle» betyr nemlig å ta ting fra hverandre, se hvordan det fungerer, og så å forsøke å sette det sammen igjen.

-Det er en skummel hobby å ha, for det er ikke alltid det går bra, ler mekanikeren.

Han er ungkar og spellemann, og slipper foreløpig å stå til ansvar for noen bedre halvdel, men han synes likevel det er greit å holde hobbyen på et rimelig nivå.

-Det er derfor jeg holder meg til gamle saker. Ellers kunne det fort ha blitt dyrt.

Top