Jevnlig service sikrer garantien på bilen

Gutta på verkstedet sammenligner en servicetime på bilen med en time på SPA. Her forteller de hvorfor en servicetime både er godt og viktig for bilen.

Å følge opp bilen med tanke på service og vedlikehold er viktig. Da forebygger du at en bagatell utvikler seg til å bli en stor reparasjon.

– Vårt mål er du skal ha en god, sikker og komfortabel bil – lenge. Og da er det ikke service-timen hos oss det skal stå på. Med en nyansatt på verkstedet har vi kortet ned ventetiden.

Vi ser på bilens «helsetilstand»

Den beste, enkleste og billigste måten å forsikre seg om at bilens «helsetilstand» er god, er å la den få sine jevnlige servicetimer, eller SPA-timer om du vil. SPA er godt for kropp og sjel – service på bilen er godt for maskineriet. Da vet du at du har en bil som er trygg å kjøre og at den fungerer godt for deg i hverdagen.

Å slurve med service og vedlikehold på bilen, kan bli kostbart. I serviceprogrammene inngår blant annet skifte av registerreim med tilbehør. Skiftes ikke denne viktige delen, risikerer man motorhavari dersom registerreima går i stykker. Det er alltid mye mer kostbart å reparere en havarert bil enn å sørge for at bilen får den nødvendige service og vedlikehold.

Mange ser på servicehistorikken

Med et utfylt servicehefte øker også bilens verdi. Den bli enklere å selge videre. Folk flest som kjøper bruktbil i dag er opptatt av servicehistorikk. Selv kjøper vi ikke inn brukte biler med manglende servicehistorikk.

Ekstra viktig med service på eldre biler

– Når det kommer til eldre biler er det ekstra viktig å holde dem i god trafikkmessig stand. En service vil avdekke svakheter som er på gang. Om du velger serviceintervall, teknisk sjekk eller kilometer, spiller ikke så stor rolle. Men om du føler at noe er galt bør du i alle fall foreta en service eller teknisk sjekk.

Økonomisjekk for biler over 7 år

Akkurat nå kjører vi kampanjen «Økonomiservice på biler over 7 år». For kun kr 1.950,- ser vi over bilen din og bytter olje og oljefilter samt etterfyller spylevæske.

Vi kontrollerer også bremser og bremsevæske, lys, batteri, viskerblad, og vaskefunksjon, eksosanlegg, dekk, forstilling/hjuloppheng og støtdempere, nivå på væsker, frysepunkt på kjølevæske samt foretar en visuell lekkasjekontroll på motor, girkasse, slanger, drivaksler og hydralikk.  Les mer om vår økonomiservice for biler over 7 år her.

Er bilen din over 7 år – bestill din økonomiservice her.

Kampanjepris ut september: kr 1.950,-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *