KIA Stonic – En spennende liten SUV

 

KIA Stonic er SUV’en som er perfekt for de voksne, aktive og moderne, sier Tom Rune Hansen. Ser du etter en spennende, lettkjørt, men ikke altfor stor SUV, bør du prøve denne!

Nå vil folk ha bilene høyere, derfor har SUV-markedet eksplodert, sier Tom Rune.

– I KIA Stonic sitter du høyt og har god oversikt i trafikken. Den er lettkjørt og akkurat passe stor til at den er enkel å parkere over alt. For de som foretrekker automatgir er vi glade for at vi også kan levere det til høsten.

Mindre SUV’er blir mer og mer populære

KIA Stonic kom i november og er ment å være lillebror til KIA Sportage, og det er den.  – Vi ser at interessen for mindre SUV’er blir større og større. Det er ikke alle som har behov for de store SUV’ene, som er ment å være familiebil nr. 1.  Selv om Stonic ikke omtales som en bil for barnefamilier, har den likevel overraskende god bakseteplass og stort bagasjerom.

Sprek og fargerik

Stonic leveres med forhjulstrekk, men har alle de andre egenskapene til en SUV. Det vil si høy og god bakkeklaring, store dører samt høy og oversiktlig sitteposisjon. Stonic er fullspekka med utstyr, som blant annet automatisk nødbrems for andre biler og fotgjengere som standard. Med andre ord – dette er en liten, supersprek og fargerik SUV som du vil elske.

Tøff i designet

Interiøret har flott design og er oversiktlig og ryddig – som i alle KIA’er. På interiøret kan du velge mellom fire ulike fargekombinasjoner. Utvendig er det nå «in» med tofargeløsninger og KIA følger med i motebildet. For KIA Stonic kan du velge mellom flere forskjellige tofargeløsninger. Speilhus og tak har en kontrastfarge som skiller seg fra resten av bilen. Ønsker du samme farge «all over» får du selvfølgelig også det.

Gode omtaler

KIA Stonic har fått gode omtaler av de som har testet bilen. DinSide skriver blant annet i sin testomtale «Liten, men sterk fargeklatt». De skriver videre at dette er en bil som er fullspekka med kjøreglede og utstyr til rimelig penge. I gulvet på bagasjerommet har du to forskjellige nivåer, avhengig av om du legger gulvplaten i nederste eller øverste nivå. For alt i alt er faktisk KIA Stonic en veldig praktisk bil, spesielt til å være så liten. Foruten god utnyttelse av det ordinære har den også smarte rom og oppbevaringssteder for det aller meste.

KIA har også puttet på med en solid dose aktivt og passivt sikkerhetsutstyr, som normalt bare hører hjemme i langt større og dyrere biler.

Når alt dette toppes med markedets beste garantivilkår er det nærmest umulig og ikke rose KIA Stonic, først og fremst som produktet bil, men også med tanke på prisen. Det er rett og slett mye og god bil for pengene. Les hele testomtalen her.

KIA Stonic er som sagt SUV’en som er perfekt for de voksne, aktive og moderne, sier Tom Rune. Så dersom du ser  etter en spennende, lettkjørt, men ikke altfor stor SUV, bør du prøve denne!

Kontakt oss gjerne om du vil vite mer om KIA Stonic.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *