Øystein Høyby: KIA har vært min favoritt i 12 år

 

Øystein Høyby har kjørt KIA i 12 år og ser ikke for seg at han vil prøve andre merker. – Jeg er storfornøyd med både bil og bilforhandler, sier han. Jeg er opptatt av å ha gode, driftssikre biler og har kjørt mange bilmerker opp igjennom årene, men ingen kan måle seg med KIA, sier Høyby.

Min første KIA kjøpte jeg på Bilsenteret R2 i 2005, forteller Høyby. Det var i grunnen mitt første møte med bilforretningen på Opaker.

Picanto

Jeg falt for den minste modellen – KIA Picanto. Denne ble jeg veldig glad i. Hadde aldri noe trøbbel. Grunnen til at jeg byttet den inn etter to år var at jeg hadde lyst på en større bil igjen, og det måtte være KIA.

Turen gikk derfor nok en gang til Thorolf og Bilsenteret R2. Her føler jeg meg trygg på at både jeg og bilen blir godt ivaretatt. I tillegg til at man alltid blir møtt med et stort smil fra alle ansatte, har de år etter år bevist at de er best på service. De mange serviceprisene de har fått gjennom KIA Norge er definitivt fortjent.

Noe av det som er viktig for meg der jeg handler bil er at de setter service like høyt som salg, sier Høyby. Samtidig er jeg opptatt av å handle lokalt, og det gjør man når både produkter og service har høy standard.

Sportage

Min andre KIA ble en KIA Sportage, en modell som var en god del større enn Picanto’en jeg hadde. Jeg bestemte meg der og da og vi hadde en avtale. Jeg kjører ikke veldig mye og langt, men for meg er det uansett viktig å ha en god driftssikker bil med høy komfort. I KIA sitter jeg godt, de er godt utstyrt og kjøreegenskapene er svært gode.

3 x Ceed

Selv om jeg likte min Sportage veldig godt byttet jeg igjen i 2010 til en KIA Ceed som jeg hadde i tre år før jeg kjøpte enda en i 2013.  Da KIA Ceed i 2016 kom med sin oppgraderte modell, som så veldig spennende ut, byttet jeg igjen. Denne hadde blant annet en god del mer hk og det er jo artig.  Jeg fikk også god innbyttepris på Ceed’en jeg hadde, og det teller jo også mye når man skal bytte til nyere bil.

Trodde ikke det var samme bil etter verkstedtime

Bare en gang har jeg fått bruk for nybilgarantien. Det var da en av bilene mine fikk trøbbel med batteriet.  I tillegg til at jeg fikk låne bil mens de hadde min inne på verksted, stod den nyvasket og skinnende inne i salgslokalet da jeg skulle hente den. Folk trodde faktisk jeg hadde helt ny bil da jeg kjørte rundt i dagene etterpå.

Jeg, og mange med meg, har erfart at når du først har hatt en KIA, velger du ikke andre merker, sier Høyby. Du setter deg inn, starter og kjører, år etter år. Alt fungerer og bilen gjør jobben den skal gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *