Landemerket har fått en facelift

– Nå har landemerket vårt fått en skikkelig facelift, som det heter på bilspråket, sier vår daglige leder, Thorolf Rudolfsen. – Den hvite KIA’en som du har sett på rampa utenfor Bilsenteret r2 i mange,  mange år, er blitt blå og fått med seg både sjåfør og passasjerer.

– Vi pleier å være i fyr og flamme når modeller har vært gjennom en facelift. Og det er vi nå også!

Vi ble så begeistret for det nye landemerket at vi like godt ble med bilen opp på rampa!

– I dag kan man få akkurat den looken man ønsker seg på bilen sin – vi valgte å foliere den med bilder av oss selv. – Det er gøyalt å gjøre ting på en mer utradisjonell måte, sier Thorolf. Det er jo oss kundene treffer i butikken, så hvorfor ikke ønske de velkommen allerede utenfor …

Den nye bilen på rampa er blitt lagt merke til. Tilbakemeldingene har heller ikke latt vente på seg. Folk er ærlige, det setter vi pris på. Fra kundene våre har vi hørt at «Ja, det var på tide», og «den begynte jo å bli litt sliten den hvite …!». En forbipasserende kom også innom og sa:  «Det sitter jo folk i den bilen der ute …».

Vi har vært så heldige og fått være med på Kia-eventyret i snart 20 år, og med dagens rivende utvikling i bilbransjen så gleder vi oss til fortsettelsen, sier Thorolf Rudolfsen.

 

Det var litt vemodig å «skrote» det gamle landemerket som har fulgt oss i mange, mange år.

Her på Bilsenteret r2 gjorde vi et ekstra nummer av KIA-satsingen ved å dekorere en eldre modell av KIA Sportage, med vår egen logo, slagord og KIAs logo. Nå hadde den stått i 12 år og trengte sårt en oppgradering – den begynte å bli skikkelig stygg.

Formålet med bilen på rampa var å skape synlighet. Det er det ingen tvil om at vi har gjort gjennom årenes løp. Det skulle ikke være noen tvil om at det var bilbutikk her. Vi synes det er skikkelig artig at den har fått navnet «Landemerket».

Det nye landemerket er blitt blått og også fått fører og passasjerer med seg.

Vi er med andre ord kjempefornøyd med å ha fått på plass det nye spreke landemerke, avslutter Thorolf. Det er blitt en del av Bilsenteret r2.