Lille Bling fra Br2 er smykket mitt

Å handle bil på Bilsenteret R2 har vært en fornøyelse, sier Monica Wang. Nå har jeg hatt min store «Lille Bling» i halvannet år, og jeg blir bare mer og mer glad i drømmebilen – min KIA Niro Hybrid.

– Jeg kjøpte min første KIA, en liten hvit ProCeed, Limited Edition, på Bilsenteret R2 i 2013. Det var mitt første møte med KIA og bilforhandleren på Oppaker, forteller Monica. – Jeg likte bilen innmari godt og ga den navnet Lille KIA.

Jeg kjørte min kuule Lille KIA med sotede ruter i fem år. Jeg var, og er nøye med å overholde serviceintervallene. Det er smart av flere grunner. Jeg vet at bilen har vært gjennom sin helsekontroll og er trygg å kjøre. Det er viktig for meg. En føler seg alltid velkommen på Bilsenteret R2. De har alltid tid til deg.

Selv om jeg forgudet min Lille KIA begynte likevel drømmen om en større bil å vokse. Det endte med at jeg reiste til Bilsenteret R2 igjen og fortalte om drømmen min – en god, forholdsvis ny KIA Niro.

Fortalte om drømmen

– For å være helt ærlig så trodde jeg drømmen var uoppnåelig for jeg hadde et budsjett å forholde meg til. Men neida – Thorolf og teamet var positive og ville se hva de kunne få til. Dermed satte de i gang og søkte land og strand rundt for å finne drømmebilen min.

Det gikk ikke så lang tid før jeg fikk en telefon fra Thorolf om at de hadde funnet en brukt, svært pen og eksklusiv KIA Niro Hybrid.

– Bilen var strøken, akkurat så stor, skinnende og sort som jeg hadde forestilt meg. Likevel manglet prikken over i’en – felgene var litt for anonyme. Jeg syntes denne flotte utgaven av KIA Niro Hybrid fortjente litt høyere bling-faktor på felgene. At Thorolf orket å bruke en halv dag på ei dame som ønsket seg tøffere felger fortjener definitivt hederlig omtale.

Det ble med andre ord handel og jeg måtte le da jeg noen dager etterpå så Br2 sin Facebook-status:

Mitt svar på statusen ble:

«Takk, og i lige måte! ? Alltid en fornøyelse å være hos dere! ? Utrolig god service og fantastiske folk! ? Jeg kjører bil og smiler trill rundt!! Er MEGET fornøyd!! ?»

På biljakt? – Reis til Bilsenteret R2

– I dag – halvannet år etter, kjører jeg fortsatt rundt med et stort fornøyd smil og tenker:

Så heldige vi i distriktet er som har en slik lokal bilforhandler å forholde oss til. For noen folk, for en service og for noen biler!

– Jeg skryter så ofte jeg kan av Bilsenteret R2 og KIA, sier Monica. For det første får man alltid hjelp om man har spørsmål om ett eller annet bilrelatert, og KIA – det er blitt mitt favorittmerke, blant annet på grunn av nybilgarantien på 7 år, bilenes kvalitet og komfort. Jeg bruker bilen daglig og kjører mange mil til og fra jobb. Da betyr både sikkerhet, kvalitet og komfort mye.

Jeg har bare gode erfaringer og anbefaler gjerne bilforhandleren på Opaker til alle som er i kjøpsmodus.  Jeg pleier å si til dem at de er så trivelige og hjelpsomme at de aldri kommer til å bli kvitt meg, avslutter Monica Wang.