For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ring oss
63 90 11 11
Nesten halvparten av bruktbilene er elektriske

Nesten halvparten av bruktbilene er elektriske

Det bugner av flotte bruktbiler i butikken til Br2 på Herbergåsen for tiden. Nesten halvparten av dem er elektriske.

-Det er sjelden vi har så mange flotte brukte biler som vi har nå. Og det har aldri skjedd før at nesten halvparten er elektriske. Her er det noe for enhver smak og lommebok, sier en strålende fornøyd daglig leder Thorolf Rudolfsen hos Br2 AS.

-Og elektriske biler er som kjent svært populære. Her gjelder å være rask!

Tre flotte E-Niro

-Dette er en meget hel og fin Kia E-Niro 2020-modell i Active utgave med teknikkpakke. Kia E-Niro er en romslig bil med oversiktlig førermiljø og oppgitt rekkevidde på hele 452 km. Denne bilen er i fargen Platinum Graphite Pearl, har ikke gått mer enn 27.500 kilometer. Den har massevis av nybilgaranti igjen, sier Thorolf Rudolfsen, og viser fram en to år nyere, sølvfarget utgave av samme bilen.

-Dette er en 2022-modell, strøken Kia E-Niro Active 64kw med seter i delskinn, som ikke har gått mer enn 12.300 kilometer. Dette er en svært velutstyrt og flott bil, som står klar til prøvekjøring og omgående levering.

Thorolf Rudolfsen har enda en elektrisk Niro i butikken.

-Dette er en 2019-modell First Edition-utgave med JBL musikkanlegg, parkeringssensorer både foran og bak, ryggekamera, og massevis av annet flott utstyr. Bilen har gått 94.800 kilometer og har nybilgaranti til 2026 eller 150.000 kilometer. En perfekt bil for en førstegangskjøper som ønsker å kjøre elektrisk, mener Rudolfsen.

Strøken E-Soul og to rålekre EV6

Thorolf Rudolfsen har flere gode tilbud til førstegangskjøpere eller andre som ønsker seg praktisk, sporty og spennende bil.

-Denne elektriske utgaven av Kia Soul synes vi rett og slett er superstilig. Dette er en 2020-modell av topputgaven Exclusive med 64 kw batteri og bare 61.900 i kilometerstand. Bilen er blant annet utstyrt med SUV-pakke, soltak og omtrent alt utstyr du kan tenke deg. Fargen Mars Orange Pearl kler denne bilen, og vil garantert vekke oppsikt. Dette er rett og slett en fantastisk bil, som bare må prøves, sier Rudolfsen.

Kia EV6 er en annen fantastisk bil. Det er ikke folkene på Br2 AS alene om å mene. Faktisk ble den kåret til prestisjetunge «Årets bil» i fjor. Nå har Thorolf Rudolfsen ikke mindre enn to flotte og pent brukte eksemplarer i butikken og ytterligere en er på vei inn.

-Denne rålekre EV6 GT Line i fargen Snow White Pearl er bilen som tar Kia til det neste nivået. Denne bilen er en 2022-modell, og har bare gått 19.500 kilometer. Den har firehjulstrekk, oppgitt rekkevidde på hele 484 kilometer og nybilgaranti helt til 2029 eller 150 000 kilometer,

Også den andre Kia EV6 som Thorolf Rudolfsen har utstilt i butikken er første gangs registrert i april i fjor, og har bare tilbakelagt noen få mil. Den er i fargen Interstellar Grey og i den litt rimeligere utstyrsversjonen Active.

-Dette er biler som fikk et solid avgiftshopp etter nyttår, men her får du nesten nye biler til 2022-priser. Og du slipper ventetid. Disse bilene er klare for prøvekjøring og omgående levering, sier Rudolfsen.

Top