For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ring oss
63 90 11 11
Ser ut som en million og kjører som en drøm

Ser ut som en million og kjører som en drøm

-Den ser ut som en million og kjører som en drøm. Nye Kia Niro EV er rett og slett en fantastisk bil.

 Daglig leder Thorolf Rudolfsen hos Br2 AS er enda mer entusiastisk enn vanlig når han omsider kan vise frem den etterlengtede nye utgaven av elektriske Kia Niro.

-Denne bilen har alt. Niro har vært den mest populære bilen vår siden den kom i 2018, og nå har de gjort den enda bedre og mer moderne. Alt er nytt. Her er det bare å bestille prøvetur med en gang, sier Rudolfsen.

Umiddelbar salgssuksess

Den helelektriske utgaven av Kia Niro ble en umiddelbar salgssuksess med en gang den kom hit landet. Også motorpressen lot seg begeistre. «Bilen bød på god plass, god rekkevidde og svært gode ytelser. En perfekt kombinasjon for elbilelskende nordmenn», skrev Broom, som kunne fortelle at rundt 10.000 Niro er solgt i Norge. 8000 av dem er elektriske. «Hadde den norske importøren klart å skaffe flere biler – ja, da hadde salget garantert vært enda høyere.» Det er også Thorolf Rudolfsen temmelig sikker på.

-Vi har en mer oversiktlig leveringssituasjon nå enn vi har hatt de siste årene. Heldigvis. Kundene skal ikke behøve å vente så mange månedene på sin nye elektriske Kia Niro.

Fantastisk mye bil for pengene

Kia beskriver den nye utgaven av Niro som «en innovativ crossovermodell som er tøff og moderne på utsiden. Innvendig er den romslig med minimalistisk design og miljøvennlige materialer. Bilen er utstyrt med det nyeste innen teknologi, nettbaserte tjenester og sikkerhetssystemer, og har en avansert elektrisk drivlinje.» Den nye bestselgeren kan leveres enten som ladbar hybrid eller i helelektrisk utgave. Thorolf Rudolfsen er skråsikker på at det er sistnevnte som kommer til å bli mest populær, også her i distriktet.

-Dette er den nye Norges-bilen.  Nye Kia Niro EV har alt. Den er morsom å kjøre, romslig nok til en stor familie på tur, rekkevidde så det holder og prisene er særdeles attraktive, sier Rudolfsen, og forteller at bilen går klar av den nye avgiftsgrensen på en halv million kroner med god margin.

-Innstegsmodellen har en startpris på 420.000 kroner, og Active Pluss, som vi tror nordmenn flest kommer til å bestille, begynner på 465.000. Det er rett og slett fantastisk mye bil for pengene!

Top