Bildet viser en bil

Pent brukte flaggskip

Det er ikke hver dag at Br2 AS har pent brukte utgaver av Kia-flaggskipet Sorento i butikken. Nå har de to. Den ene har tilhørt sjefen selv, daglig leder Thorolf Rudolfsen, som synes det er litt vemodig at bilen han har kjørt i tre år nå skal få ny eier.

-Det er klart, det. En bil som denne blir en rett og slett glad i, både vi voksne og ikke minst ungene. Den blir nesten som et familiemedlem. Vi har hatt mange flotte opplevelser med denne bilen, sier Thorolf Rudolfsen, og viser fram et bilde av Kia´en på ferietur i fjor sommer.

Bilen, som nå er til salgs, er naturligvis så strøken og velpleid som det går an.

-Dette er en 2015-modell Kia Sorento Exclusive 2.2 CRDi, fullpakket utstyrsliste, og drøyt 150.000 på kilometertelleren. Her får du en knallsterk 2.2 dieselmotor med 200 hester. Bilen er svært lettkjørt med firehjulstrekk og automatgir. Den har hele syv seter som gjør dette til den ultimate familiebilen bygget for nordiske forhold.

Bildet viser en Kia Sorento
Thorolf Rudolfsen selger nå sin strøkne Kia Sorento. Her er bilen på ferietur i fjor sommer.

Den fineste bilen

Den nye bilen til Thorolf Rudolfsen er naturligvis en Kia Sorento av senere årgang. En hybrid variant av kjøretøyet som knuste de andre finalistene Aston Martin DBX og BMW X6 i Auto Bild sin kåring av «Das Goldene Lenkrad 2020». Og Br2-sjefen har enda en svært pent brukt sølvgrå 2021-modell Kia Sorento 1,6 T-GDI PHEV Exclusive i butikken.

-Dette er uten tvil den fineste bilen jeg noensinne har hatt her i butikken, sa daglig leder Rudolfsen da den nye og kraftig oppgraderte SUV´en kom til landet for et par år siden.

-Det er en raus, romslig og velutstyrt bil som både er elegant, linjelekker og usedvanlig velutstyrt. Dette er en Exclusive-utgave som er fullpakket med utstyr og en kraftig plug-in hybridmotor med 57 kilometer oppgitt rekkevidde på strøm.

Br2 AS har også flere andre pent brukte biler å vise frem i butikken på Herbergåsen. Blant dem er hele ni elektriske.

-Det er sjelden vi har så mange flotte bruktbiler som vi har nå for tiden. Hvis du er på jakt etter et godt bruktbilkjøp, bør du absolutt ta en kikk på hjemmesidene våre, smiler Thorolf Rudolfsen.