bildet viser en mann portrett

Skjer spennende ting i kulissene

Kundene kommer ikke til å merke noen ting. Ikke de ansatte heller. Men bak kulissene skjer det mye spennende hos Br2 AS. Daglig leder Thorolf Rudolfsen er blitt hovedaksjonær, og har kjøpt hele butikk- og verkstedbygget på Herbergåsen.

-Hvis en vil få til noe, så må en satse litt. En får hoppe i det eller la vær, og det er jo kjedelig, smiler Thorolf Rudolfsen, som medgir at det blir spennende tider i månedene og årene som kommer.

Vil bygge videre

Da det i fjor sommer ble klart at den tidligere hovedaksjonæren og byggeieren ønsket å selge seg ut av bilsenteret av helsemessige årsaker, brukte ikke Thorolf Rudolfsen lang tid på å bestemme seg.

-Hovedgrunnen er at jeg trives så vanvittig godt her. Vi har bygget opp en velfungerende organisasjon, vi er en gjeng med dyktige medarbeidere som trives veldig godt sammen, og vi har mange gode og trofaste kunder. Jeg er omtrent midtveis i arbeidslivet mitt, og jeg har et sterkt ønske om å bli her de årene jeg har igjen. Målet er å bygge videre på det vi allerede har fått til, og fortsette å gi kundene våre gode bilopplevelser i mange år til.

bildet viser en mann ved biler

Rekord så langt i år

Det har vært adskillige timer med papirarbeid, rådslagninger og overveielser i høst og vinter, og Thorolf Rudolfsen regner med at alle formalitetene vil være på plass før påske.

-Det er jo så mange papirer og forretningsførere og gud veit, at det er jo ikke for vanlige folk å skjønne noe av alt sammen, ler den nybakte hovedaksjonæren.

-I alle fall når en samtidig skal selge biler og holde både kunder og bankforbindelser fornøyde.

Han har grunn til å smile, for de første månedene etter overtakelsen har gått over all forventning. Bilsenteret har nemlig hatt rekordomsetning i både januar og februar.

-Det er særlig bruktbiler vi selger mye av for tiden. Vi har bygget opp et godt og tett nettverk og blitt enda bedre til å finne de bilene som kundene våre vil ha. Nå er det også mye som tyder på at leveringssituasjonen for nye biler er i ferd med å bedre seg. Da regner vi med at det vil bli fart på nybilsalget igjen. Kia har så mange spennende biler til konkurransedyktige priser nå, at vi regner med at vi skal klare å betale renter og avdrag i fremtiden også.

bildet viser en knapp med teksten "kontakt oss"