bildet viser en mann som sitter i en bil

To nesten nye Kia e-Niro

For to år siden ble elektriske Kia Niro kåret til bilen som eierne er mest fornøyde med. Den har en snittkarakter på Brooms bilvurdering på hele 9,5 av 10. Det er ikke bare daglig leder Thorolf Rudolfsen hos Br2 AS som har trykket dette vidunderet til sitt bryst. Det har resten av bilverdenen også. Og nå har Br2-sjefen to nesten nye og strøkne eksemplarer til salgs i butikken på Herbergåsen.

-Det er ikke noe rart at denne bilen utmerker seg. Bilen har solid rekkevidde, god plass til en aktiv familie på tur, omtrent alt du kan tenke deg av utstyr, og den er så godt som feilfri. Det er bare å spørre NAF eller Viking om sist de måtte hjelpe en Kia e-Niro. Den er så driftssikker at det er helt utrolig. Kia e-Niro er rett og slett en gullende god bil, sier Thorolf Rudolfsen.

En juvEL

Kia e-Niro har en oppgitt elektrisk rekkevidde på 452 kilometer, og den er blant de få som overrasker positivt på rekkeviddetester: «Kia e-Niro har en oppgitt rekkevidde på 455 km. Vi kom 524,7 kilometer Det er 15,3 prosent bedre enn WLTP-verdien», skrev motor.no etter en elbiltest i 2020, og betegnet bilen som «en sjelden juvEL».

-Vi har hatt kunder som har fortalt at de kjørt mer enn 60 mil på en lading, sier Thorolf Rudolfsen, og viser frem en mørk grå Kia e-Niro 2022-modell, som bare har gått 15.900 kilometer.

-Dette er topputgaven Exclusive med alt du kan tenke deg av utstyr. Den er kjøpt ny her hos oss for et år siden, og har massevis av nybilgaranti igjen.

Høyt tempo

Også det andre eksemplaret av Kia e-Niro som står i butikken til Br2 AS for tiden er en 2022-modell. Denne bilen er en Active-utgave med en lysere gråfarge, og ikke mer enn 12.300 på kilometertelleren.

-Begge disse bilene er fantastiske kjøremaskiner som bare må oppleves. Nybilgarantien varer helt til 2029 eller 150.000 kilometer. Det er bare å ringe med en gang og avtale prøvetur, smiler Br2-sjefen, som forteller om et høyt tempo på bruktbilomsetningen den siste tiden.

-Det gjelder å være rask når du finner noe som er interessant. Vi solgte 21 bruktbiler bare i mars, så det er stor etterspørsel for tiden.  Men vi får inn noe nytt hele tiden, så det lønner seg å følge med på bruktbilsidene våre.

-Vi venter for eksempel inn tre nyere Kia plugin-hybrider, så det er mye å glede seg til.

 

bildet viser en knapp med teksten "kontakt oss"