Rune Sjøli

Rune Sjøli – vår nye superselger

Det er nok mange, både i bilbransjen, amcar-entusiaster og jernvareforretninger over det ganske land, som kjenner igjen vår nye mann. Rune Sjøli er nemlig godt over middels interessert i alt som durer og går, og har vært reisende selger for Aanonsen AS i 24 år. Velkommen til oss Rune, vi er kjempeglade for å ha deg med på laget.

Kastet seg over bruktbillageret

– Da Rune Sjøli begynte som bilselger hos oss på Bilsenteret R2 1. mars, kastet han seg umiddelbart over bruktbillageret, sier daglig leder Thorolf Rudolfsen. Det trengtes for å si det sånn.

Daglig leder Thorolf Rudolfsen, er imponert over salgsresultatet til Rune etter bare en drøy måned i bilselgerjobben.

Med sitt store kontaktnett og kjennskap i bruktbilmarkedet, tok det ikke mange dagene før han hadde skaffet seg oversikt og laget seg en salgsplan. Det førte til 36 solgte bruktbiler første måneden i jobben. Jeg tror ikke det er mange bilforhandlere på vår størrelse som kan matche Rune på det resultatet.

Fornøyde kunder

Rune har alltid jobbet i salgs- servicebransjen og har et oppriktig og brennende engasjement for at kundene skal bli fornøyd. – Er det noe jeg brenner for så er det å behandle alle kunder likt, store som små, sier Rune entusiastisk.

Best på bruktbiler

– Jeg har alltid vært fascinert av salgsfaget, og har stortrives med å ha vært reisende selger for Aanonsen AS gjennom 24 år. Med min store interesse for biler, har jeg god kjennskap til, og mange bekjentskaper i bruktbilbransjen.

Skulle jeg bytte jobb, måtte det bli nå, og skulle jeg bli bilselger var Bilsenteret R2 en av favorittene. Jeg bor i nærheten og har alltid kjent Bilsenteret R2. Jeg liker alt de står for og merkene de forhandler. KIA og Citroen er gode merker som selger godt. Da jeg fikk tilbud om denne jobben slo jeg til.

Rune Sjøli
Rune Sjøli stortrives som bilselger hos Bilsenteret R2.

Skal bli større på bruktbiler

Runes ambisjon er at Bilsenteret R2 skal bli større på bruktbilsalg. – Det finnes utrolig mange gode, nesten nye, bruktbiler der ute, og etterspørselen er større enn de fleste tror. – Jeg mener at vi må ha biler for alle aldre og lommebøker.

Om det kommer en kunde som ønsker seg en bil til 40.000 kroner, skal jeg gjøre mitt aller beste for å skaffe til veie en av de beste bruktbilene i denne prisklassen, understreker Rune.

Et tips: Følg serviceprogrammet

To av spørsmålene jeg oftest får når en kunde vurderer å kjøpe en brukt bil, er om serviceprogrammet er fulgt og om det er antydning til rust. Et godt råd til deg som tenker å bytte bil om fire-fem år, er derfor å følge service- og vedlikeholdsprogrammet. Har du gjort det er det mye enklere å selge bilen videre til riktig pris.

Eier en av Amerikas kjæreste sportslige biler gjennom tidene

Rune er også aktiv i amcar-miljøet og i fjor vinter kom en Ford Mustang 428 Cobra Jet, 1969-modell inn i livet hans. Bilen er helt strøken, bare se på disse bildene, sier en tydelig stolt eier. På Mustang-treffet i fjor sommer gikk den helt til topps i kåringen i «Superklassen». At bilen er av det helt spesielle slaget skjønner vi når han forklarer registreringsnummeret – A 69 (for modell) 428 (for type), og når vi googler merket og modellen.

Rune Sjøli med sin Ford Mustang 1969-modell.
Rune Sjøli med grombilen sin, en Ford Mustang 428 Cobra Jet, 1969-modell. Trofeet fikk han på Mustang-treffet i fjor sommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *