e-Soul

Nye KIA e-Soul kan snart sees i butikken

Det snakkes og skrives mye om nye KIA e-Soul. Det er fantastisk moro at interessen er så stor, sier Thorolf Rudolfsen. Vi håper bilen kommer til butikken snart, så vi får vist deg den på ordentlig. Kanskje får vi den allerede første uken i april. Da sier vi i fra – med en gang.

– Bare siden det ble åpnet for å reservere nye e-Soul 4. mars, er det reservert rundt 2 000 biler.

Thorolf Rudolfsen, Bilsenteret R2.
Har du spørsmål om e-Soul, finner du kanskje svaret nederst i saken. Der har vi de mest stilte spørsmålene og svarene, sier Thorolf Rudolfsen.

Motorjournalistene er positive

Det er hyggelig lesing når motorjournalistene omtaler e-Soul, sier Thorolf. – Vi har registrert overskrifter som blant annet «Får Tesla-rekkevidde til langt lavere pris» (Broom), «Ny generasjon – dobbel rekkevidde» (dinside.no) og «Får 45 mil rekkevidde, og kommer allerede i april» (elbil24.no).

Her kan du lese min mening om e-Soul

Får Tesla-rekkevidde til langt lavere pris

Under overskriften «Får Tesla-rekkevidde til langt lavere pris» skriver broom.no blant annet at e-Soul er både fargerik, større og raskere enn sin forgjenger. Broom skryter også av interiøret ogd en kratige elmotoren som har 204 hk / 150 kW, og et dreiemoment på 395 Nm – en økning på hele 39 prosent fra utgående modell.

Foto: KIA

Nye e-Soul er 55 mm lenger enn forrige modell, og eksteriøret er helt nytt samtidig som det ikoniske designet og lekne uttrykket fra tidligere generasjoner er bevart. Det urbane crossover-designet er forbedret med nye LED-hovedlys, og nye LED-tåkelys. Bakfra er e-Soul lett gjenkjennelig med den tøffe lysrammen i LED. Panelet på bakluken er innrammet av sort lakk, og har fått en rundere og mer moderne form. Nye e-Soul fås i syv forskjellige farger og syv to-tonekombinasjoner.

Les hele saken «Får Tesla-rekkevidde til langt lavere pris» på tv2.no her.

Sin egen stil

Dinside.no skriver at KIA e-Soul har sin egen stil og ligner ingen annen. Den har over lang tid ligget høyt opp på listen over de mest registrerte elbilene i Norge. Tredje generasjon Soul er helt ny og har vokst i størrelse, men har bevart hovedtrekkene fra forgjengerne.

Til dinside.no sier adm. direktør for KIA i Bertel O. Steen AS at det er veldig gøy å lansere nok en elbil med tøff design og god rekkevidde. Soul Electric har vært en av våre bestselgere siden den ble lansert høsten 2014, og det er stor interesse for nye e-Soul.

Les hele saken på dinside.no her.

Liten, men stor

Elbil24.no skriver at KIA e-Soul ikke er noen stor bil, men at formen gjør at den svært anvendelig, med sin stasjonsvognform. Noen vil sikkert kalle den SUV også, mens Kia betegner den som en crossover.

Mest spennende mener elbil24 det er at KIA e-Soul kommer med de to batteripakkene på henholdsvis 39,2 kWh og 64 kWh energilager. Og de gode nyhetene stopper ikke der, skriver de. Bilen får nemlig lading med CCS-standarden og kan lade med en hastighet på opptil 100 kW på en egnet hurtiglader.

Les hele saken på elbil24.no her.

Mange spørsmål

Vi får ganske mange spørsmål fra kunder som er interessert i e-Soul.

Her kan du se hva folk lurer på og hva vi svarer.

Vil du reservere e-Soul nå kan du gjøre det her.

Her er gjengir vi et lite knippe spørsmål og svar:

Hvorfor har jeg ikke fått et kønummer enda?

Grunnet stor pågang på nettsiden de første dagene vil det ta litt tid før alt er på plass. Du vil snart motta ditt kønummer.

Er mitt kønummer reelt?

Ja det er det, og «min side» vil hele tiden bli oppdatert etter hvert som biler blir levert, kansellert eller om noen vil vente på videre informasjon angående spesifikke detaljer.

Er det 7 års garanti på bilen

Ja, det er 7 års garanti, eller opp til 150.000 km på hele bilen. Du har også 5 år på lakk og 12 år på rust.

Får jeg tilbake hele reservasjonsbeløpet om jeg avbestiller reservasjonen?

Ja. Du får tilbake 7777,- om du bestemmer deg for å avbestille reservasjonen.

Hva gjør jeg om jeg ikke vil avbestille allikevel?

Det er dessverre ikke mulig å få meldt deg på igjen med samme kønummer dersom du har kansellert reservasjonen.

Hva blir prisen på e-Soul, og vil den være mulig å lease?

Prisen på e-Soul er foreløpig ikke tilgjengelig. Vi vil komme tilbake til dette så snart vi har videre informasjon.Det vil være mulig med leasing. Dette er noe man ser på i lag med den valgte forhandleren når det er din tur til å skrive kontrakt på en bil.

Når kommer de første kundesolgte bilene?

Vi kan foreløpig ikke si noe konkret om leveringstiden, men regner med å få levert ut de første solgte bilene sommeren 2019. Så snart vi har mer spesifikk informasjon vil vi legge ut dette her.

Hva skjer med depositumet når jeg skriver en kontrakt?

Depositumet er ikke en del av kjøpesummen og tilbakebetales til kortet du foretok reservasjonen med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *