Rune Sjøli

Slik sjekker vi bruktbilene våre

– Mange spør oss hva de bør tenke på når de skal kjøpe bruktbil, sier Rune Sjøli. – Selv ville jeg først og fremst ha sjekket bilens servicehistorikk og satt meg inn i tilstandsrapporten, sier han.

Bruktbil med nybilgaranti

Hos oss er vi opptatt av å finne den beste bruktbilen i den prisklassen du ønsker. Vi kan finne en bruktbil til deg som fremdeles lukter ny bil og som har nybilgaranti. KIA har som kjent Norges beste nybilgaranti på sine biler – hele 7 år.

Du bestemmer prisklasse – vi finner bilen

Vi vil også gjøre vårt ytterste for å gi deg mest, og best mulig bil i den prisklassen du ønsker.  Det er viktig for oss at vi kan skaffe tilveie den bruktbilen som passer ditt behov aller best. Derfor starter vi alltid med å spørre kundene om hvilket behov de har.

Har du nettopp tatt lappen og skal kjøpe deg bil for første gang, har du kanskje ikke behov for en stor bil. Kanskje har du også gjort deg opp en mening om du ønsker deg el-bil, diesel- eller bensin, eller kanskje du har lyst til å prøve en hybrid.

På Bilsenteret R2 selger vi alle merker bruktbiler og det vi legger vekt på når vi handler inn bruktbiler er:

  • Lav kilometerstand.
  • Servicehistorikk, at bilene er fulgt godt opp.
  • Ser på karosseriet – at det er minst mulig riper og småbulker.

Service og vedlikehold

Er man opptatt av å ha en god og driftssikker bil følger man anbefalte serviceintervaller. Når vi kjøper inn bruktbiler er det noe av det første vi sjekker. Selv en kvalitetsbil vil kunne bli et dårlig bekjentskap hvis den ikke har fått sitt jevnlige vedlikehold.

Vi gjør vårt ytterste for å gi deg mest, og best mulig bil i den prisklassen du ønsker, sier Rune Sjøli.

Er anbefalte serviceintervaller fulgt, betyr ikke kilometerstanden på bilen like mye. En bil som har gått færre kilometer, men sjelden vært på service, kan faktisk innebære større risiko enn en bil som har gått dobbelt så langt, men er bedre vedlikeholdt.

Vi sjekker alltid serviceboken på bruktbilene og legger vekt på at servicene er utført av merkeforhandler. At bilen nylig er EU-godkjent er også et pluss.

Alle bruktbilene vi selger får alltid en grundig verkstedsjekk før utlevering.

Her kan du se alle våre tilgjengelige bruktbiler.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *