Vi sees på Årnes-dagene

Vi gleder oss, sier Thorolf Rudolfsen, som stiller ut KIA på Årnes-dagene for 19. gang. Årnes-dagene er blitt en viktig møteplass for folk i Nes. Dagene er så godt innarbeidet og populære, at også mange tilreisende kommer for å «ta pulsen» på Årnes.

Årnes-dagene er blitt en stor, flott folkefest med gode tilbud og aktiviteter for både barn, ungdommer og voksne. Hele bygda ser frem til disse dagene. Årnes-dagene er med andre ord blitt dagene hvor kommunens innbyggere treffes i sentrum og utflyttede Nesbuer kommer tilbake for å være med på folkefesten.

På morgenen 30. mai (Kristi Himmelfartsdag) kjører vi ned mange av nyhetene våre til den faste stand-plassen i Årnes sentrum. Du vil finne et godt utvalg av nyeste teknologi fra både KIA og Citroen.

Det vil også være mulig å prøvekjøre flere av modellene direkte fra vår stand.

Vi blir værende i sentrum alle dagene, fra torsdag 30. mai til lørdag 1. juni. Torsdag er selve butikken stengt, men fredag og lørdag treffer du oss både på stand i sentrum og i butikken. Vi håper på like mange og trivelige bilprater i år, som tidligere år – både ute på stand i sentrum og i butikken fredag og lørdag.

Vi har vært med på Årnes-dagene i mange år, og stortrives når vi kan flytte butikken vår ut i folkemengden og folkefesten. Jeg er nemlig ikke i tvil om at det blir folksomt under Årnes-dagene – det pleier det alltid å være.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *