Bildet viser Fredrik Aspen

Vi bytter og reparerer frontruter

– Det er ingen som kjenner Citroen og Kia bedre enn oss. Derfor lønner det seg å benytte merkeverkstedet også hvis du må bytte eller reparere frontruta. Og det koster akkurat det samme hos oss som andre steder.

Det sier mekaniker Fredrik Aspen hos Bilsenteret R2, som er et merkeverksted for nettopp Citroen og Kia.

Frontruter med elektronikk

Han forteller at frontrutene på moderne biler ofte er fulle av sensorer og elektronikk.  Derfor mener han at det avgjort lønner seg å benytte et merkeverksted hvis du må skifte eller utbedre frontruta.

– Når du betaler samme egenandel på frontruten uavhengig av hvilket verksted man velger, hvorfor da velge et verksted som benytter ettermarkedsfrontruter? Original kvalitet kan vi garantere at er best for din bil.

Vi limer og tetter frontruta gratis

Hvis du har frontruteforsikring, koster det deg bare egenandelen hvis ruta av en eller annen grunn går i stykker. Resten betaler forsikringsselskapet. Men Aspen har et enda bedre råd, som attpåtil er helt gratis.

– Ta en sjekk på frontruta di, og se om det finnes steinsprutskader eller småsår. I så fall kan vi lime og tette ruta for deg slik at du ikke risikerer at den sprekker. Dette gjør vi uten at det koster deg et øre.