For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Ring oss
63 90 11 11
Vi viser deg nyeste KIA Sorento

Vi viser deg nyeste KIA Sorento

I løpet av året kommer en flunkende ny utgave av KIA Sorento. Vi gleder oss, for dette ser ut til å være en bil i aller ypperste klasse.

Mange er nysgjerrige på nyheten. Derfor har vi samlet noen bilder av nye Sorento som ble vist på bilmessen i Geneve i begynnelsen av mars.

Vi har også lagt inn noen lenker til bilpressen, slik at du kan lese hva de skriver og bli litt bedre kjent med bilen før den kommer til Norge senere i år.

KIA Sorento er en kompakt SUV, har tre rader med sitteplasser (7 sitterplasser) og en rekke tilpasningsalternativer. I modellen som kommer i år er det også gjort noen endringer i både eksteriør og interiør. Den er nå mer sofistikert og elegant enn noen gang tidligere.

Dette er KIA Sorento 2020:

Bil24 skriver blant annet at det er god grunn til å sjekke ut den nye Sorento-modellen, for dette er virkelig er ny bil. Les hele saken på bil24.no.

Broom.no var på bilmessen i Geneve da KIA offisielt lanserte sin nye toppmodell. «Når fjerde generasjon Sorento lanseres, er det gode nyheter, spesielt for det norske markedet». Bilen kommer nemlig med Kias nye «Smartstream» turbo hybrid-drivlinje, skriver broom.no. Les hele omtalen på broom.no. 

kia.com kan du også se flere bilder av Sorento – både eksteriør, interiør og video.

Bil- og Motorbloggen skriver at neste generasjon Sorento har ikke bare utseendet med seg, den kommer som ladbar hybrid og kan bli en ny norsk favoritt. De mener den kan bli en storselger. Les hele saken på Bil- og Motorbloggen.

Som dere skjønner – vi gleder oss stort til nyeste KIA Sorento er klar for å innta Norge.

… og mens du venter, kan du bygge din egen Sorento her.

Top