Bildet viser et bilkamera

Dash cam – Populært som aldri før

– Dash cam, dashkamera, eller rett og slett bilkamera på godt norsk. Kjært barn har mange navn, og dette utstyret er populært som aldri før. Med et av våre Kenwood-kameraer kan du dokumentere det som skjer foran bilen om du skulle komme ut for en nødsituasjon. Dette er en rimelig og effektiv måte å sikre bevis, som både forsikringsselskap og politi vil sette pris på.

Det sier kundemottaker Stian Granli hos Bilsenteret R2 AS, som forteller at bilsenteret har valgt dash cam fra Kenwood fordi dette kameraet er fornuftig priset samtidig som det gir veldig klare og gode bilder.

– Du kan få kameraet ferdigmontert her hos oss for 1.990 kroner inkludert mva. Da skjuler vi ledningene og sørger for at alt er forskriftsmessig montert. Hvis du vil ordne med monteringen selv, tar vi 1.299 kroner inkludert mva for selve kamerapakken.

Avansert og fullspekket

Kenwood DRV-A201 er et avansert og fullspekket full HD-dashkamera med innebygd GPS-sensor. Kameraet er utstyrt med fargeskjerm, ultraskarpt vidvinkelobjektiv, HDR-modus, GPS og 3-akset G-sensor. Takket være den høye oppløsningen og lysfølsomheten, gir kameraet utmerkede bilder under alle lysforhold. Og med Kenwood Video Player-programvaren kan du enkelt analysere bildene på din egen PC.

– I tilfelle en ulykke oppdager G-sensoren med tre akser både slagstyrken og kollisjonsretningen og lagrer videoopptakene automatisk før og etter hendelsen. Samtidig bli de beskyttet mot overskriving. Programvaren, som følger med kameraet, gjør at du enkelt kan analysere de innspilte videoene. I tillegg til selve videoen, vises også et kart med den respektive plasseringen, en G-kraftkurve og en hastighetsvisning, forteller Granli.

Nøkkelegenskaper

Kenwood DRV-A201 er et automatisk full HD-dashcam med integrert 2,7-tommers LCD-skjerm i full farge.

2 megapiksler CMOS-sensor

136 ° vidvinkellinse

Forsterket magnetisk Click & Go-brakett for enkel montering / fjerning av dashkammen

Integrert mikrofon

Integrert 3-akset G-sensor

Hendelsesdeteksjon via G-sensor for automatisk lagring av opptakene før og etter en ulykke

GPS-opptak av hastighet og posisjon

Spor for micro SDXC / SDHC minnekort Klasse 10 (8 GB – 128 GB) / 16 GB Micro SD-kort er inkludert

Sugekopp og limholder for enkel montering er inkludert.