bildet viser en liten gutt som holder ekstralys foran en bil

Kampanjetilbud på suveren LED-bar

Med LED-baren NUUK 90W får du et ekstralys på bilen som leverer utrolig mye og godt lys. Det er snakk om natt og dag, ifølge mekaniker Remy Løken hos Bilsenteret R2 AS.

– Jeg monterte en slik LED-bar på den gamle bilen min, og det var som å gå fra stearinlys til fullt dagslys. Jeg har ikke rukket å ordne med en til den nye enda, men det skal skje i god tid før høstmørket kommer for alvor, ler den blide mekanikeren.

LED-baren NUUK 90W gir et lys som er helt suverent.

Helt suverent lys

Ifølge Remy Løken gir LED-baren NUUK 90W et lys som er «helt suverent», og han får støtte av de tørre, tekniske dataene:

NUUK har et kombinasjonslysbilde. Det innebærer en kombinasjon av lengde og spredning på lyset. Et slikt lysbilde gir deg både bredden slik at du ser bedre ned i grøftekantene, og lengden, der lyset konsentreres for å komme så langt som mulig. NUUK 90W har en kastelengde på hele 448 meter.

LED-baren er på 90W og gir hele 8100 lumen. Denne LED-baren er Egodkjent ECE R112.

– Den lyser så godt og langt at du ser elgen i god tid før det blir farlig. Det har skjedd med meg, sier Løken.

Kampanjetilbud

I disse dager har Bilsenteret R2 en kampanje på LED-baren NUUK 90W, og Remy Løken monterer gjerne en på bilen din.

– NUUK 90W passer til de aller fleste biler, og den er såpass liten at den ikke er så ruvende på bilen som mye annet ekstralys. Jeg synes den er både stilig og elegant, og monteringen er unnagjort mens du tar en kopp kaffe eller to, frister Løken.

Med en LED-bar montert på bilen får du både bedre lyslengde og ekstra god spredning av lyset.

Pris – ferdig montert på bilen:

Fra kun kr 6.490,-