bildet viser EV9 fra Bilsenteret R2 i solnedgang

KIA EV9 er klar for prøvekjøring

Bilsenteret R2 har nå endelig fått en demobil av den nye KIA EV9 tilgjengelig for prøvekjøring.

Daglig leder Thorolf Rudolfsen viser stolt frem bilen. Den har fått veldig gode anmeldelser og er en fryd å kjøre ifølge han selv. Vi har allerede hatt interessenter innom som har ventet spent på denne modellen sier han.

Banebrytende og miljøvennlig

KIA Motors har tatt ett et dristig sprang fremover med introduksjonen av KIA EV9. Dette etterlengtede elektriske kjøretøyet lover å redefinere kjøreopplevelsen, ved å kombinere banebrytende teknologi, bærekraftig design og signaturstilen som KIA er kjent for. EV9 er i tråd med Kias bredere initiativ for å tilby miljøvennlige alternativer og fremme miljøbevissthet i bilindustrien.

Bilen har en elegant og futuristisk design som integrerer aerodynamikk med estetikk. Den har fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i konstruksjonen kombinert med toppmoderne elektrisk fremdriftsteknologi, som gir en kraftig og effektiv kjøreopplevelse.

Lading og sikkerhet

KIA EV9 har en rekkevidde på opptil 563 km og har en lynrask landing hvor du kan få ladet opptil 249 km på 15 minutter. Bilen er også en av de få elektriske bilene som kan trekke inntil 2500 kg. Sikkerhet er fortsatt en toppprioritet for Kia, og EV9 er intet unntak. Kjøretøyet er utstyrt med en rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert autonome kjøreegenskaper, kollisjonsforebyggende systemer og omfattende kollisjonsputebeskyttelse.

Noe helt nytt

Kia EV9 fremstår som et noe helt nytt innenfor innovasjon og bærekraft for elbiler. Med sin slående design, høyytelsesegenskaper, smarte tilkoblingsmuligheter og fokus på sikkerhet og miljøpåvirkning, signaliserer EV9 en ny æra for Kia Motors. Ettersom billandskapet utvikler seg, står Kia EV9 klar til å gjøre et varig inntrykk, elektrifisere veiene og redefinere mulighetene for bærekraftige og spennende kjøreopplevelser.

 

Ta kontakt med oss for en uforglemmelig kjøreopplevelse.

 

bildet viser en knapp med teksten "kontakt oss"