KIA Optima Plug-in Hybrid – en flott firma- og familiebil

KIA Optima Plug-in Hybrid er en fantastisk fin firma- og familiebil på samme tid. Ypperlig komfort, avansert sikkerhetsutstyr, strømlinjeformet og sporty. I tillegg har den sofistikerte teknologi. Denne modellen er også spesielt utviklet for det europeiske markedet.

KIA skiller seg ut, og vi bare elsker det vi ser – at den ikke ser ut som alle andre, sier Thorolf Rudolfsen.

Facelift

– Etter siste ansiktsløft har KIA Optima stasjonsvogn Plug-in Hybrid blitt enda mer strømlinjeformet, enda mer sporty og enda mer spennende. Skulle gjerne selv fått så mange beundrende som denne bilen får, sier Thorolf.

– Mange har vært nysgjerrige, og spørsmålene har også vært mange rundt bilen som egner seg så godt i kombinasjon firma- og familiebil, sier Thorolf. Nå har vi den også i butikken, slik at du kan se den på nært hold.

Gode omtaler

Familiebil.no testet Kia Optima Plug-in Hybrid allerede i mars i fjor og oppsummerte testturen med tre ord: Praktisk, ladbar og rimelig.

Siden denne nyeste modellen kom for salg i Norge i juli i år har den slått godt an og blitt akkurat det vi håpet på – en attraktiv firma- og familiebil.

Optima stasjonsvogn ladbar hybrid

Kia Optima stasjonsvogn Plug-in Hybrid er praktisk. Den ladbare hybriden har avansert teknologi som gir en behagelig og økonomisk kjøreopplevelse. I tillegg til en grønn profil har den rikelig med plass til både passasjerer og bagasje.

4 gode grunner for å velge en hybridbil:

  • Utmerket drivstofføkonomi
  • Miljøvennlig og bærekraftig
  • Holder seg bedre i verdi pga. nyere teknologi
  • Veldig behagelig og stille å kjøre

KIA Optima Plug-in Hybrid

KIA Optima Plug-in Hybrid kombinerer det beste fra begge verdener. Du har muligheten til å kjøre den som en ren elbil på de mindre turene i hverdagen, men samtidig har den rekkevidden, toppfarten og fleksibiliteten til en vanlig bil der den trengs.

– Total ytelse (bensin + hybrid) 205 HK opp til 66,7 km / l (ved full lading og første liter bensin).

– Opptil 54 km rekkevidde på ren strøm, med hastigheter opp til 120 km / t.

– Ladetid 0-100%: 5 timer med vanlig 230V-kontakt.

– Ladetid 0-100%: 2,5 timer med ladekasse og ladestativ 230V AC.

– 7 års garanti – Batteripakke garanterer 70% kapasitet etter 7 års bruk.

KIA – det er kvalitet det

KIA står for kvalitet, og dette har blitt bevist i flere år på rad ved å være på toppen av alle bilmerkene i USA i J.D. Krafts omfattende kvalitetsstudie. De garanterer kvaliteten på produktene sine, og som ingen andre bilmerker på markedet, tilbyr KIA 7 års garanti.

Lyst til å prøve bilen?