Nye KIA Ceed har kommet til distriktet

KIA har nå kommet med sin nye Ceed.  Jeg har gledet meg i lang tide til å vise, og la kundene prøvekjøre nyeste KIA Ceed, sier daglig leder Thorolf Rudolfsen.

– Den første jeg fikk i butikken ble solgt med en gang, men snart får vi en til som blir demobil. – Jeg lar meg imponere av både plass-, utstyrs-, teknologi- og sikkerhetsnivå i denne bilen, sier Thorolf. – Nye KIA Ceed har nydelig design, enda bedre kjøreegenskaper enn tidligere og aller nyeste og beste teknologi.

Når du setter deg inn i nye KIA Ceed vil du se at her er det tenkt høy kvalitet og topp komfort. I interiøret er det meste av hardplasten byttet ut med mykere materialer. Dermed får en lunere og varmere atmosfære i hele bilen.

KIA Ceed
Foto: KIA

Sporty ytre, eksklusivt interiør og intuitivt førermiljø

Speedometer og turteller har flotte innfatninger, men enda viktigere – informasjonen er tydelig og lett å lese. Det er også informasjonsskjermen for kjørecomputer, medieavspilleren eller annen informasjon du selv velger.

KIA har alltid hatt ord på seg for at «førermiljøet» er enkelt og oversiktlig. Det rokker ikke KIA ved i nye Ceed heller. Alle knapper og brytere er plassert i grupper i henhold til funksjonsområde.  Også kjørecomputeren og det å gjøre individuelle tilpasninger via infotainmentsystemet, er kjempeenkelt og intuitivt. Akkurat slik det skal være, understreker Thorolf.

Utstyrsnivået er som vanlig – høyt

Jeg er rett og slett stolt over å få være representant for et bilmerke som alltid holder høyt utstyrsnivå og ikke minst – har Norges beste garanti.

Det nyeste er at skinnsetene du kan velge også kommer med kjøling (fint på varme sommerdager), og du har varme i både bakseter, forseter, ratt og nå også i frontruta.

Et JBL-lydanlegg med 7 høyttalere og 320 Watt er tilgjengelig, det samme er adaptiv cruisekontroll som fungerer helt ned til 0 km/t: Sammen med aktiv styring, har Ceed autonom kjøring (selvkjørende) på nivå 2. Når vi snakker om nivå 2 er dette en enkel kjøreassistent – en avansert cruisekontroll. Det vil si at bilen ikke bare holder farten, men kan tilpasse farten til andre biler, bremse for deg og holde bilen innenfor en fil. Men du kan ikke slippe rattet – det er ikke lov.

Parkeringsassistent

Med automatisk parkeringshjelp kan du enkelt smyge deg inn på en hvilken som helst liten plass. I ny KIA Ceed får du også trådløs lading for mobiltelefon, Apple Carplay og alt det andre som hører med i nye biler i dag. Videre er det en selvfølge for KIA at sikkerhetssystemene komplette.

KIA er fortsatt meget rimelig

Det høres kanskje dyrt ut, men KIA er selvfølgelig fortsatt rimelig selv om de er av de mest velutstyrte. Det er også verdt å huske på at KIA fortsatt har Norges beste nybilgaranti – hele 7 år.

Sporty og stram design

Ny KIA Ceed har fått en strammere design med rettere linjer. Kupèen er flyttet litt bakover slik at panseret er blitt litt lenger. Det fremhever musklene i bilen bedre. Samtidig er modellen blitt et par cm lavere og et par cm bredere, noe som kler den godt.

Motorjournalistene sier at bilen tar seg meget godt ut fra alle vinkler, og fremstår både moderne og betydelig mer muskuløs enn før. – Og jeg er helt enig, sier Thorolf.

God plass – både foran og bak

Det er godt med bagasjeplass uten av det går ut over plassen i baksetet. (Foto: Bil og Motorbloggen)

De fleste familier trenger godt med bagasjeplass. I denne utgaven av får du hele 395 liter – uten at det går på bekostning av baksetet. Det er det faktisk ikke mange som kan konkurrere mot. Det store bagasjerommet går heller ikke på bekostning av plassen i baksetet. Her er det god plass til både små og store.

 

 

 

 

 

Ta kontakt med oss om du vil vite mer om vår nye KIA Ceed, eller om du ønsker å prøvekjøre.

I så fall kan jeg garantere en flott kjøreopplevelse, avslutter Thorolf.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *