Vi har startet nedtellingen for KIA Niro Electric

I februar ga vi dere en liten smakebit av nye KIA Niro Electric. Nå har vi fått flere bilder å vise dere av denne stilige og moderne elbilen som vil få en rekkevidde på over 450 km.

Med en rekkevidde på over 450 km kan vi trygt si at denne elbilen blir av de aller, aller beste i klassen, sier Thorolf Rudolfsen ved Bilsenteret R2. Du kan velge mellom to batteristørrelser. Det største batteriet som er på 64 kwh gir deg en rekkevidde på ca 500 km, mens det minste batteriet på 40 kwh gir deg ca 300 km.

LANSERES HER HJEMME I DESEMBER

I desember lanseres KIA Niro Electric i Norge og vi er superspente på å se bilen live, sier Thorolf Rudolfsen. Nyheten fra KIA er en sporty og praktisk kompakt SUV, som kombinerer kjøreglede med stilig og iøynefallende design og funksjonalitet. Den ser virkelig lekker ut, sier Thorolf.

Alle bilder av KIA Niro Electric: KIA

Niro Electric har hentet inspirasjon fra konseptbilen Niro EV som ble vist på 2018 Consumer Electronics Show i Las Vegas i januar. Bilen har en eksklusiv grill og LED kjørelysene har en design som skiller seg fra hybrid- og plug-in hybrid variantene av Niro.

KAN RESERVERES ALLEREDE NÅ

Mot et lite reservasjonsgebyr kan du reservere/bestille bilen allerede nå. KIA Niro Electric er elbilvarianten av crossovermodellen Niro, som allerede har rukket å bli svært populær. Du kan reservere/bestille din KIA Niro Electric allerede nå mot et reservasjonsbeløp på bare 7.777,- kroner.  Ombestemmer du deg, får du pengene tilbake og ved kjøp får du også beløpet tilbake.

Daglig leder Thorolf Rudolfsen ved Bilsenteret R2.

MANGE HAR BESTILT ALLEREDE

Ved utgangen av januar hadde over 1 000 personer reservert sin KIA Niro Electric i Norge. Nå er tallet 2 000. Registrerer du deg på reservasjonslenken nedenfor vil du være den første til å oppdatert og ny få informasjon på SMS eller e-post.

Les gjerne også:

02:02:18: KIA Niro Electric – den nye super-elbilen.

07.06.18: Kia Niro Electric med attraktiv SUV-design og god rekkevidde (MyNewsdesk.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *