Oddbjørn anbefaler KIA

 

Oddbjørn Nilsen på Årnes er en stor «fan» av KIA. Så fornøyd har Oddbjørn vært med sine biler at nesten hele storfamilien hans nå kjører KIA. Bildet over viser vår nyeste Niro Hybrid.

Det er, og har alltid vært, en fornøyelse å ha Oddbjørn Nilsen som kunde, sier et samstemt team hos Bilsenteret R2. Oddbjørn kommer ofte innom bare for å forsikre seg om at butikken går bra, sier Thorolf. Hos oss er kaffen alltid varm og vi setter stor pris på at kundene kommer innom for å si hei og ønske oss en god dag.

Fra Mercedes til KIA

Oddbjørn var i mange år Mercedes-kunde, og var nok litt overrasket selv over hvor enkelt det var å bytte merke. Hans første møte med KIA og Bilsenteret R2 fikk han da Steinar Rudolfsen solgte seg ut av bilforhandleren han var medeier i på Kongsvinger og tok over bilforretningen på Oppaker.

– Det var da det ble klart for meg hvor mye menneskene i en slik forretning betyr i et kundeforhold, sier Oddbjørn.

Oddbjørn Nilsen. Foto: Fra Norsk Arbeidermandsforbund

 

Å bli kjent med Thorolf og alle de andre på Bilsenteret R2 gjorde at jeg har fortsatt mitt kundeforhold der. Både bilene de forhandler og folkene som jobber der får høyeste terningkast fra meg, sier Oddbjørn.

Aldri hatt så driftssikker bil

Den første KIA’en jeg kjøpte var brukt, og finnes ikke i modellutvalget lenger. Jeg kjørte denne i rundt tre år og hadde aldri trøbbel av noe slag. Det var en artig bil som vi brukte som en bil nummer 2.

Å ha en bil som er sikker i drift er viktig for oss da vi bruker bil mye, sier Oddbjørn. Jeg trives bak rattet og vi kjører heller på ferie enn å ta fly. Det blir gjerne et par turer nedover Europa i løpet av året.

Ble nysgjerrig på Sportage

Etter en tre års tid med den artige bruktbilen fra KIA kom Sportage til Norge. Det hadde vært skrevet og sagt mye bra om denne modellen, og jeg var nysgjerrig. Jeg ville fortsette med KIA, så da var valget enkelt. En av de aller første Sportage’ne som kom til Norge ble vi eiere av. Det året fikk vi mye oppmerksomhet da vi kjørte nedover i Europa. Vår oransje KIA Sportage tiltrakk seg bilinteresserte folk. Jeg husker spesielt et kar som også ville se bilen innvendig.

Anbefaler KIA

Det er moro å handle med gutta på Bilsenteret R2, og jeg anbefaler alle jeg kjenner til å ta en bilprat der. Familien har både sett og erfart hvordan de gutta jobber og behandler kundene sine. Selv har jeg nå kjøpt èn Daihatsu og 3 KIA’er fra Bilsenteret R2.

Mange i storfamilien har også gått over til KIA, og er like fornøyd som meg med både kjøp og service i etterkant. For meg er ikke Bilsenteret R2 bare en bilforhandler – de er en institusjon. De gjør alt riktig.

Siste bytte: KIA Niro hybrid

Nå har jeg kjørt både store og mindre modeller fra KIA og har vært like fornøyd med alle. For snaut to år siden byttet vi til KIA Niro hybrid. Også denne trives vi svært godt med. Det jeg var mest spent på var hvordan den ville være på vinterføre. Med hytte i Trysil som vi bruker mye er det viktig for oss å ha en stødig og god bil på vinterføre også. Det fikk vi i aller høyeste grad med Niro hybrid.

Vi anbefaler definitivt Bilsenteret R2 og KIA neste gang du skal kjøpe bil, avslutter Oddbjørn Nilsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *