Bildet viser Thorolf Rudolfsen foran en bruktbil

Pent brukte familiebiler klare for langtur

Har du en stor familie, og har tenkt deg på langtur i sommer? Da har Br2 AS bilen for deg. Pent brukte, med rimelig kilometerstand, servicehefte og EU-kontroll i orden. Her er noe for enhver lommebok, uansett om du ønsker deg elektrisk, fossil eller hybrid drivlinje.

-Nå har vi flere pent brukte, flotte Kia av ulike modeller som er som skapt for både små og store familier. Dette er biler som forsvinner raskt ut av bruktbutikken vår, så her gjelder det å være rask, smiler daglig leder Thorolf Rudolfsen hos Br2 AS. Han kan glede seg over stor aktivitet på bruktbilmarkedet for tiden.

Familiebilen med stor F

Thorolf Rudolfsen har solgt adskillige Kia Optima opp gjennom årene. Spesielt etter at den siste generasjonen ble lansert i 2017 har denne bilen høstet mange lovord og vært en populær og ettertraktet modell hos bilforhandleren på Herbergåsen. Nå kan Br2-sjefen vise frem en flott, sort 2019-modell, som ikke har gått mer enn 103.300 kilometer.

-Dette er en av klassens romsligste biler. Disse bilene holder en høy standard både på utstyr og komfort. Med den ladbare hybridløsningen kan man reise på langtur uten rekkeviddeangst. Denne flotte Kia Optima Active Business PHEV er meget godt utstyrt, og leveres med helt nye sommerdekk i tillegg til ny service og EU kontroll. Her får du god plass til telt og alt annet en stor familie trenger å ha med på ferieturen. Dette er familiebilen med stor F.

Kompakt elektrisk langturmaskin

Kia Soul har lenge vært en av de mest etterspurte bruktbilene hos Br2 AS. Til tross for de relativt kompakte ytre målene, er det imponerende god plass innvendig, ifølge Thorolf Rudolfsen. Han har selv en elektrisk Soul i sitt private eie, og har ingen problemer med å få plass til familien på fem og alt de trenger når de skal på tur.

-Alle får pakke hver sin bag som vi setter nederst i bagasjerommet. Så legger vi det andre vi trenger oppå. Det går så fint, så. Og så billig, da gitt å dra på langtur med en slik bil, sier Br2-sjefen. Han forteller at han nå har tre Kia Soul i bruktbutikken.

-To av dem er 2021-modeller med svært lav kilometerstand og den tredje er registrert i 2018. Den har ikke gått mer enn 58.800 kilometer.  Alle tre er i topputgaven Exclusive, og er skikkelige langturmaskiner med kjempekomfort og god rekkevidde.

Gullende gode biler

Den sølvgrå 2020-modellen av Kia Niro som kan beskues i butikken på Herbergåsen er en ladbar utgave med 42.400 tilbakelagte kilometer i bagasjen. Den fulle modellbetegnelsen er Kia Niro 1,6 GDI HEV Exclusive.

-Dette er en meget hel og fin bil med massevis av utstyr. Takluke, skinnseter, JBL musikkanlegg, elektriske seter med memory, og en mengde annet som du og barna kan kose dere med på langtur. Kia Niro er en romslig bil med god sittehøyde og oversiktlig førermiljø. Denne bilen har nybilgaranti til 2026 eller 150 000 kilometer, så du kan kjøre trygt og sikkert i flere somre til, smiler Thorolf Rudolfsen.

For de som har lyst til å kjøre ekstra rimelig og miljøvennlig, har Br2 AS også to nesten nye og svært pent brukte elektriske utgaver av denne bilen i butikken.

-Kia e-Niro har solid rekkevidde, god plass til en aktiv familie på tur, omtrent alt du kan tenke deg av utstyr, og den er så godt som feilfri. Det er bare å spørre NAF eller Viking om sist de måtte hjelpe en Kia e-Niro. Den er så driftssikker at det er helt utrolig. Kia e-Niro er rett og slett en gullende god bil, sier Thorolf Rudolfsen.

Rålekker Årets bil

Br2 AS har mange flere godbiter som du kan prøve og la deg friste av hvis du trenger et pent brukt kjøretøy til sommerturene. Aller helst vil Thorolf Rudolfsen vise deg en Kia EV6 i fargen Aurora Black.

-Dette er bilen som har tatt Kia til det neste nivået. EV6 ble blant annet kåret til Årets bil i Europa. Denne rålekre bilen har firehjulstrekk, oppgitt rekkevidde på hele 484 kilometer og nybilgaranti helt til 2029 eller 150.000 kilometer. Det får ikke blitt bedre enn det!

 

bildet viser en knapp med teksten "kontakt oss"